Υποκριτές οι «αυτοκράτορες» της χορτοφαγίας: Ετρωγαν κρέας [εικόνες] - iefimerida.gr

Υποκριτές οι «αυτοκράτορες» της χορτοφαγίας: Ετρωγαν κρέας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τερές και ο Μάθιου Ενγκελχαρτ, ιδιοκτήτες αλυσίδας χορτοφαγικών εστιατορίων στην Καλιφόρνια καταγγέλλουν πως δέχονται απειλές για τη ζωή τους μετά τη δημοσίευσή φωτογραφιών που δείχνουν το ψυγείο τους γεμάτο κρέατα.

Σύμφωνα με την Τhe Τelegraph το διάσημο ζευγάρι που έκανε περιουσία κάνοντας το vegan μόδα άνοιξε το πρώτο Cafe Gratitude το 2004. Τα εστιατόρια τους γρήγορα πολλαπλασιάστηκαν και σήμερα σερβίρουν 28.000 γεύματα την ημέρα. Έγιναν ιδιαίτερα αγαπητά στους υψηλούς κύκλους της Καλιφόρνια και τα προτιμούν διάσημοι ηθοποιοί όπως Γκουίνεθ Πάλτροου και η Μπιγιονσέ.

Υποκριτές οι «αυτοκράτορες» της χορτοφαγίας: Ετρωγαν κρέας [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Υποκριτές οι «αυτοκράτορες» της χορτοφαγίας: Ετρωγαν κρέας [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Οι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων κατηγορούν το ζευγάρι ότι εκτρέφουν, σφάζουν και καταναλώνουν το κρέας από τα ζώα που έχουν στην πολυτελή τους φάρμα στον Σαν Φρανσίσκο.

Υποκριτές οι «αυτοκράτορες» της χορτοφαγίας: Ετρωγαν κρέας [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι τα ζώα χρησιμοποιούνται για να μελετήσουν την «αναγεννητική γεωργία» όπως την ονομάζουν και ότι έχουν το δικαίωμα να έχουν οποιαδήποτε δραστηριότητα μέσα στην ιδιοκτησία τους.

Υποκριτές οι «αυτοκράτορες» της χορτοφαγίας: Ετρωγαν κρέας [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

«Ξεκινήσαμε να παρατηρούμε την φύση και απ' ότι είδαμε δεν μπορεί να υπάρξει η ίδια η φύση χωρίς τα ζώα» δήλωσαν στο Hollywood Reporter προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο εκνευρισμό στους ακτιβιστές.

Υποκριτές οι «αυτοκράτορες» της χορτοφαγίας: Ετρωγαν κρέας [εικόνες]  | iefimerida.gr 4

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν είχαν ως πηγή το website της φάρμας και απεικόνιζαν έναν καταψύκτη γεμάτο κρέας αλλά και τον ίδιο τον Μάθιου να απολαμβάνει ένα χάμπουργκερ, γράφοντας στο ποστ ότι απολαμβάνει την «μετάβασή» του στο κρέας μετά από 40 χρόνια χορτοφαγίας.

Υποκριτές οι «αυτοκράτορες» της χορτοφαγίας: Ετρωγαν κρέας [εικόνες]  | iefimerida.gr 5

Πηγή φωτογραφιών: instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρι χορτοφαγία Καλιφόρνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ