Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας είναι από μόνος του ένας χορός μεταμφιεσμένων - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας είναι από μόνος του ένας χορός μεταμφιεσμένων

Fotis Plegas G / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ανάρτησή του στο Facebook σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «ανεβάζοντας», μάλιστα, και tweet του πρωθυπουργού.

«Σε αυτή τη χώρα είναι πλέον ιστορική ανάγκη οι πολιτικές δυνάμεις να μιλούν τη γλώσσα της αλήθειας»! Α.Τσίπρας. Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», έγραψε ο επικεφαλής του Ποταμιού και συνέχισε:

«Όπως έχει πει ο Στέλιος Ράμφος, ο κ.Τσίπρας είναι από μόνος του ένας χορός μεταμφιεσμένων. Όχι μόνο επειδή θέλει να κοροϊδέψει αλλά επειδή βρίσκει εαυτόν στο ψέμα. Επειδή είναι η μόνη πραγματικότητα, διότι η υπόλοιπη πραγματικότητα είναι εναντίον του».

«Έβαλα την ανάρτησή του στο Twitter γιατί ακόμη και τα παιδιά στο γραφείο είπαν «όχι, δεν μπορεί να το είπε». Το είπε!», κατέληξε.

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας είναι από μόνος του ένας χορός μεταμφιεσμένων | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ