Φωτεινή Πιπιλή: Πώς εξευτέλισα την ΕΣΗΕΑ - iefimerida.gr

Φωτεινή Πιπιλή: Πώς εξευτέλισα την ΕΣΗΕΑ

(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ανάρτηση στο προσωπικό της blog η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, πρώην δημοσιογράφος, ξέσπασε κατά της απεργίας της ΕΣΗΕΑ.

Εκανε λόγο για άθλια απόφαση του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων να επιβάλει σιωπή στα ΜΜΕ «εξυπηρετώντας την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου» όπως αναφέρει.

Υπενθύμισε δε ότι σε ανύποπτο χρόνο αυτοδιαγράφηκε από την Ενωση Συντακτών και δηλώνει υπερήφανη γι' αυτό.

Η ανάρτηση της Φωτεινής Πιπιλή

Eπειδή τον φασισμό δεν τον φοβάμαι γιατί στέκομαι απέναντι του με πράξεις ,χρόνια τώρα, χωρίς να υποκύπτω στους χρυσαυγίτικους συνεχείς,αλλά και Συριζοανέλικους,πάσης φύσεως προπηλακισμούς, ύβρεις, απειλές ,απόπειρες τρομοκράτησης, έχω τη δύναμη να σας πω πώς: Η ΕΣΗΕΑ, το Σωματείο των Δημοσιογράφων με την άθλια απόφασή της για πολυήμερη σιωπή στα ΜΜΕ ,εξυπηρετώντας την Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου αποτελεί πλέον τον πιο ύπουλο εχθρό της Κοινωνίας! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Είμαι υπερήφανη που ,σε ανύποπτο χρόνο,προέβλεψα τον ολισθηρό δρόμο της ΕΣΗΕΑ προς τον ολοκληρωτισμό της χυδαίας Αριστεράς και με μία πολύ σκληρή, καταγγελτική για τα αίσχη της διοίκησης ΑΥΤΟΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑ από το συνδικαλιστικό μου όργανο μετά από 40 χρόνια δημοσιογραφικής επάρκειας !!! Στις 19.06.2013.

Φωτεινή Πιπιλή: Πώς εξευτέλισα την ΕΣΗΕΑ  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ