Τέλος ο Kvyat από τη Red Bull -Στη θέση του ο Verstappen - iefimerida.gr

Τέλος ο Kvyat από τη Red Bull -Στη θέση του ο Verstappen

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To κλίμα στη Red Bull για τον Daniel Kvyat ήταν ήδη βαρύ λόγω της μέτριας απόδοσής του, ήρθε και η διπλή σύγκρουση με τον Sebastian Vettel στο Γκραν Πρι της Ρωσίας και έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν να μη τοιυ δώσουν άλλη ευκαιρία αλλά να το μετακινήσουν στην Toro Rosso.

Aπό την οποία θα μετακινηθεί στη Red Bull, ήδη από το επόμενο Γκραν Πρι που είναι το ισπανικό, ο Max Verstappen, ο οποίος έχει πείσει για την αξία του τους ιθύνοντες της ομάδας. Χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Red Bull Christian Horner είπε «ο Max έχει αποδείξει πως είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος νεαρός οδηγός. Οι επιδόσεις του με την Toro Rosso είναι μέχρι στιγμής εντυπωσιακές και έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους δώσουμε την ευκαιρία να οδηγήσει για την Red Bull Racing. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε μακροχρόνια συμβόλαια και με τους 4 πιλότους μας και έτσι μπορούμε να τους μετακινούμε από τη μια ομάδα στην άλλη. Ο Dany (Kvyat) θα μπορέσει να συνεχίσει την εξέλιξή του στην Toro Rosso, σε μια ομάδας την οποία γνωρίζει και που θα τον βοηθήσει να ανακτήσει τη φόρμα του και να δείξει τις δυνατότητές του».

Τέλος ο Kvyat από τη Red Bull -Στη θέση του ο Verstappen  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ