Ισπανία: Βουλιάζουν οι Podemos ενόψει των νέων εκλογών -Χάνουν 3 ποσοστιαίες μονάδες - iefimerida.gr

Ισπανία: Βουλιάζουν οι Podemos ενόψει των νέων εκλογών -Χάνουν 3 ποσοστιαίες μονάδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χάνουν την επιρροή τους στους Ισπανούς ψηφοφόρους, ενόψει των νέων εκλογών της 26ης Ιουνίου, οι Podemos του Πάμπλο Ιγκλέσιας.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα, Παρασκευή, οι Podemos συγκεντρώνουν ποσοστό 17,7%, όταν στις εκλογές του Δεκεμβρίου είχαν λάβει ποσοστό 20,6%, δηλαδή είναι κάτω 3 ποσοστιαίες μονάδες. Μάλιστα, έχουν τις περισσότερες απώλειες σε σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα.

Το Συντηρητικό Κόμμα του απερχόμενου πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των Ισπανών, με ποσοστό 27,4%, έναντι 28,7% τον Δεκέμβριο, ενώ οι Σοσιαλιστές βρίσκονται στη δεύτερη θέση, με ποσοστό 21,6%, από 22% στις προηγούμενες εκλογές.

«Νικητές» της δημοσκόπησης αναδεικνύονται οι Ciudadanos, που συγκεντρώνουν υψηλότερο ποσοστό (15,6%) σε σχέση με τον Δεκέμβριο (13,93%).

Υπενθυμίζεται ότι οι νέες κάλπες στην Ισπανία θα στηθούν στις 26 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ