Οι δημοσιογράφοι αντιδρούν στην 48ωρη απεργία στα ΜΜΕ - iefimerida.gr

Οι δημοσιογράφοι αντιδρούν στην 48ωρη απεργία στα ΜΜΕ

Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η κυβέρνηση αποφάσισε να πάει στη Βουλή το Ασφαλιστικό με fast track διαδικασίες, τα συνδικαλιστικά όργανα των ΜΜΕ αποφάσισαν να ρίξουν μαύρο στην ενημέρωση για τις επόμενες 48 ώρες.

Ωστόσο στη νέα απεργία των ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ που το μόνο αποτέλεσμά της είναι να μην ενημερωθούν οι πολίτες για την καταιγίδα μέτρων που θα φέρει η κυβέρνηση, αντιδρούν εκατοντάδες δημοσιογράφοι.
Γνωστά, και όχι μόνο, ονόματα από τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα σπάνε μέσω των social media τη δημοσιογραφική σιωπή που προσπάθησαν να επιβάλουν τα συνδικαλιστικά όργανα. Την ίδια ώρα το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, καθώς και τα περισσότερα ηλεκτρονικά μέσα, ανάμεσα τους και το iefimerida.gr ενημερώνουν τους πολίτες για όλες τις εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται πως χθες δόθηκε στη δημοσιότητα κείμενο που υπογράφουν εκατοντάδες δημοσιογράφοι, μέλη και μη μέλη των Ενώσεων, μέσω του οποίου τάσσονται υπέρ της αναγέννησης και ουσιαστικής επανίδρυσης του δημοσιογραφικού συνδικαλισμού μέσα από «συντακτικού τύπου» διαδικασίες, οι οποίες θα οδηγήσουν σε νέο Καταστατικό, νέους Κώδικες Δεοντολογίας, κατάργηση των Πειθαρχικών και όλων των αρχαϊκών δομών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημοσιογράφοι Απεργία ΜΜΕ ΕΣΗΕΑ ΠΟΕΣΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ