Η Μαρία Μενούνος σε κλινική, κάνει εξωσωματική, για τρίτη φορά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μαρία Μενούνος σε κλινική, κάνει εξωσωματική, για τρίτη φορά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαρία Μενούνος μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής, δεν το βάζει κάτω. Η διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια έβγαλε φωτογραφία στην κλινική κατ'α της διάρκεια της τρίτης προσπάθειας.

«Τρίτη εξωσωματική προσπάθεια! Τα ρούχα μου δεν είναι Vercace και τα παπούτσια μου δεν είναι JimmyChoo!», έγραψε όλο χιούμορ δίπλα από τη φωτογραφία της στο Instagram.

Η Μαρία Μενούνος σε κλινική, κάνει εξωσωματική, για τρίτη φορά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ενθουσιασμένη και χωρίς να το βάζει κάτω, η 37χρονη φωτογραφήθηκε με τη νοσοκομειακή ρόμπα, όρθια, δίπλα από το κρεβάτι της!

Η Μαρία Μενούνος σε κλινική, κάνει εξωσωματική, για τρίτη φορά [εικόνες] | iefimerida.gr 1

H Μαρία Μενούνος έχει ξαναβγάλει φωτογραφίες μέσα από την κλινική, δείχνοντας πόσο πολύ θέλει να αποκτήσειο ένα παιδί με τον αρραβωνιαστικό της.

Μάλιστα, η ίδια έχει εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Το 2011, είχε αποκαλύψει στον Dr. Drew ότι είχε αποφασίσει να καταψύξει τα αυγά της γιατί δεν ήταν έτοιμη τότε να γίνει μαμά!
«Είμαι 33, και αποφάσισα πώς θέλω να δουλέψω ακόμη δυο-τρία χρόνια και μετά να γίνω μητέρα. Απλά αυτή τη διαδικασία τη βλέπω ως ασφάλεια για τότε», είχε δηλώσει!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μενούνος εξωσωματική παρουσιάστρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ