Και πάλι στο αυτόφωρο οι γονείς της 4χρονης Μαρίας - iefimerida.gr

Και πάλι στο αυτόφωρο οι γονείς της 4χρονης Μαρίας

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο θα οδηγηθούν σήμερα οι γονείς της 4χρονης Μαρίας για αν λογοδοτήσουν σχετικά με την εξαφάνιση της μικρής.

Η μικρή Μαρία με εισαγγελική παραγγελία παραμένει στο Παίδων Αγία Σοφία καθώς σύμφωνα με τη δικογραφία, οι γονείς την «εξέθεσαν αυτήν σε μεγάλο κίνδυνο». Παράλληλα, σήμερα αναμένεται να επισκεφτεί το σπίτι της οικογένειας η κοινωνική λειτουργός για να διαπιτώσει εάν το παιδί μπορεί να επιστρέψει ή όχι σε αυτό.

Όπως αναφέρει η δικογραφία, οι γονείς της την άφησαν μόνη στον μεγάλο μη περιφραγμένο χώρο της μάντρας η οποία από την μία πλευρά της συνορεύει με γκρεμό και από την άλλη με την Λεωφόρο Σχιστού χωρίς να έχουν οπτική και ακουστική επαφή με αυτήν και χωρίς να μεριμνήσουν για την ασφάλειά της.

Από την πλευρά τους, οι γονείς της 4χρονης υποστηρίζουν ότι το παιδί τους έπεσε θύμα αρπαγής και έχουν καταθέσει και σχετική μήνυση κατά αγνώστων. Σε δηλώσεις τους υποστηρίζουν ότι εμπιστεύονται τη δικαιοσύνη και ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε κάθε γονιό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ