Δημοσιογράφος θα φάει την εφημερίδα του -Το είχε υποσχεθεί αν ο Τραμπ έπαιρνε το χρίσμα - iefimerida.gr

Δημοσιογράφος θα φάει την εφημερίδα του -Το είχε υποσχεθεί αν ο Τραμπ έπαιρνε το χρίσμα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πίστεψε στη δυναμική του Ντόναλτ Τράμπ, ο Ντέινα Μίλμπανκ, πολιτικός αρθρογράφος στην αμερικανική εφημερίδα Washington Post, και τώρα πρέπει να φάει την εφημερίδα του.

Ο 49χρονος Μίλμπανκ είχε δώσει στον άρθρο γνώμης που είχε γράψει με ημερομηνία 2α Οκτωβρίου τον τίτλο: «ο Τραμπ θα χάσει, ειδάλλως εγώ θα φάω αυτό το φύλλο της εφημερίδας».Την υπόσχεση αυτή διαβεβαιώνει σήμερα ότι θα τηρήσει.

Ο μεγιστάνας ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία τον Ιούνιο, όταν κανείς δεν θεωρούσε ότι πρόκειται για έναν σοβαρό υποψήφιο σε σχέση με τους υπόλοιπους 16 διεκδικητές του χρίσματος των Ρεπουμπλικάνων.

Ωστόσο ο δισεκατομμυριούχος σήμερα είναι ο τελευταίος που απέμεινε στην κούρσα του συντηρητικού κόμματος κι απομένει να επιβεβαιωθεί από το συνέδριο του κόμματος ότι θα είναι πράγματι ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Μετά τη νίκη του επιχειρηματία στην Ιντιάνα την Τρίτη και την απόσυρση του τελευταίου αντιπάλου που τον απειλούσε σοβαρά, του Τεντ Κρουζ, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του δημοσιογράφου και ο λογαριασμός του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter δεν άργησαν να γεμίσουν ασφυκτικά από τα σχόλια αναγνωστών που του υπενθύμιζαν την παράτολμη του υπόσχεση.

«Πολλοί λένε ότι θα επρόκειτο για απάτη εάν δεν έτρωγα την εφημερίδα ωμή» εξήγησε με μια γερή δόση χιούμορ ο δημοσιογράφος σε ένα νέο του άρθρο που δημοσιεύτηκε σήμερα.

Όμως πολλοί αναγνώστες του πρότειναν συνταγές που θα τον βοηθήσουν να «καταπιεί το πικρό χάπι» ευκολότερα.

Οι προτάσεις ποικίλλουν: από το να «αναμείξει την εφημερίδα με ένα σμούθι, να προσθέσει σάλτσα μπεαρνέζ» ή ακόμα «να το τυλίξει με μπέικον ή να το καλύψει με τυρί παρμεζάνα».
Μία αναγνώστρια «η Λίντα Γκάρσο μου έστειλε μία συνταγή, στα γαλλικά, για την Παρασκευή ενός φιλέτου ψαριού τυλιγμένου σε φύλλο εφημερίδας, όμως μία από τις οδηγίες, το να "ξετυλίξετε το χαρτί", είναι η αιτία αποκλεισμού αυτού του πιάτου» σημείωσε ο Μίλμπανκ.

Τελικά, αφού οι αναγνώστες ψηφίσουν τη συνταγή που προτιμούν, ένας σεφ από την Ουάσιγκτον θα παρασκευάσει την 12η Μαΐου πολλά πιάτα με βάση την εφημερίδα. Ο κριτικός γαστρονομίας της Post Τομ Σιετσέμα θα τα δοκιμάσει και θα πει τη γνώμη του «κι εγώ θα τα φάω όλα, σε μια δοκιμή που θα αναμεταδοθεί απευθείας στον λογαριασμό στο Facebook της Washington Post» εξήγησε ο δημοσιογράφος.

«Αυτά τα πιάτα με φύλλο εφημερίδας θα είναι νόστιμα. Αλλά έξι μήνες ακόμη με τον Τραμπ; Θα χρειαστώ χωνευτικό ποτό για να μπορέσω να το αντέξω» κατέληξε ο αρθρογράφος.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ