ΝΔ για τις δηλώσεις Παπαχριστόπουλου: Διασύρει τη χώρα η κυβέρνηση - iefimerida.gr

ΝΔ για τις δηλώσεις Παπαχριστόπουλου: Διασύρει τη χώρα η κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη χώρα διασύρει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις δηλώσεις του Θανάση Παπαχριστόπουλου.

«Βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας ομολογεί ότι η Kυβέρνηση ''έβγαλε το διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου'' και μάλιστα επικροτεί την ενέργεια», αναφέρει η ΝΔ και τονίζει:

«Δηλαδή, ομολογεί και επικροτεί υποκλοπές. Η εικόνα και η αξιοπιστία της χώρας διασύρονται από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Ήρθε η ώρα να αναλάβει η Κυβέρνηση τις μεγάλες της ευθύνες»

«''Γκρίζα”''οδός διαφυγής δεν υπάρχει», καταλήγει.

Ποτάμι: Δείχνει πόσο τυχοδιώκτες και επικίνδυνοι είναι αυτοί που κυβερνούν

Στον ίδιο ύφος και η ανακοίνωση του Ποταμιού, η οποία υπογραμμίζει πως ομολογία του βουλευτή των ΑΝΕΛ δείχνει τον τυχοδιωκτισμό και την επικινδυνότητα του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Κάμμενου.

«Η κυνική ομολογία του βουλευτή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κ. Παπαχριστόπουλου, ο οποίος προφανώς γνωρίζει τα μυστικά που μοιράζονται ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο δείχνει για άλλη μια φορά πόσο τυχοδιώκτες και επικίνδυνοι είναι αυτοί που κυβερνούν», επισημαίνει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Επιβεβαιώνοντας από το βήμα της Βουλής τις υποψίες και τα διεθνή δημοσιεύματα σε βάρος της Ελλάδας, εκθέτουν για άλλη μια φορά τη χώρα και στιγματίζουν την ελληνική πολιτεία».

ΠΑΣΟΚ: Εγείρεται πολιτικό και ηθικό θέμα

«Οι δηλώσεις του κ. Παπαχριστόπουλου αναδεικνύουν ένα πολιτικό και ηθικό θέμα για την Κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα και μάλιστα σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα» επισημαίνει ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου. Καλεί δε την κυβέρνηση όπως και την ΚΟ των ΑΝΕΛ «να τοποθετηθούν ξεκάθαρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ