Προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου – Πάει για την Κυριακή - iefimerida.gr

Προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου – Πάει για την Κυριακή

ICONPRESS/ICONPRESS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΣΥ δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στον τελικό του Κυπέλλου που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο το βράδυ στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Μετά την... γελοία απόφαση να διεξαχθεί σε άδειες εξέδρες δίχως φιλάθλους, όλα δείχνουν ότι θα πάρει και... αναβολή. Και από Σάββατο που είχε προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή με δημοσιογραφική και τηλεοπτική κάλυψη αφού η απεργία θα έχει λήξει.

Η εισήγηση του OTE TV προς την ΕΠΟ είναι να μην διεξαχθεί ο αγώνας το Σάββατο αλλά την Κυριακή, εισήγηση απόλυτα λογική. Θετικός είναι σύμφωνα με πληροφορίες και ο Σταύρος Κοντονής. Ωστόσο, για να δώσει το «ΟΚ» ο υφυπουργός Αθλητισμού, θα πρέπει να του το εισηγηθεί η ΕΠΟ. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι αρνητικός στο να μετατεθεί για μια μέρα ο τελικός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός τελικός αναβολή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ