Ο πρίγκιπας Χάρι μιλάει για την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτό το κενό από το χαμό της δεν γεμίζει... - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Χάρι μιλάει για την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτό το κενό από το χαμό της δεν γεμίζει...

Φωτογραφία: Royal Salute
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πρίγκιπας Χάρη σπάνια μιλάει για τη μητέρα του, αλλά αποφάσισε να το κάνει και μάλιστα μπροστά σε πολύ κόσμο.

Ο πρίγκιπας Χάρι μιλάει για την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτό το κενό από το χαμό της δεν γεμίζει... | iefimerida.gr 0

Ο ίδιος ήταν μόλις 12 χρονών, όταν η Diana έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και γι΄ αυτό σε ομιλία του σε φιλανθρωπική συγκέντρωση, αποκάλυψε πως οι μνήμες του από την παιδική του ηλικία μαζί με την Diana είναι θολές.Φωτογραφία: Kensington Palace, Twitter

«Το μόνο που θέλω είναι να την κάνω περήφανη. Μόνο αυτό θέλω! Όταν εκείνη πέθανε υπήρξε ένα τεράστιο κενό μέσα μου και σε πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

Ο πρίγκιπας Χάρι μιλάει για την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτό το κενό από το χαμό της δεν γεμίζει... | iefimerida.gr 1

Αν μπορέσω να κάνω και εγώ, έστω και ένα μικρό μέρος απ΄ όσα κατάφερε εκείνη, τότε θα είμαι ικανοποιημένος» συμπλήρωσε ο Χάρι.Φωτογραφία: Kensington Palace, Twitter

Ο λόγος του Χάρη στον φιλανθρωπικό γεύμα της «Sentebale Royal Salute Polo Cup» ήταν συγκινητικός, καθώς αναφέρθηκε και σε προσωπικές του εμπειρίες που κανείς δεν ήξερε μέχρι τώρα.

Ο πρίγκιπας Χάρι μιλάει για την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτό το κενό από το χαμό της δεν γεμίζει... | iefimerida.gr 2

Μιλώντας για το έργο του της « Sentebale», μια φιλανθρωπικής οργάνωσης που ιδρύθηκε με σκοπό να βοηθάει τα παιδιά που πλήττονται από την επιδημία του HIV / AIDS στο Λεσότο είπε:
«Πριν 12 χρόνια έκανα την πρώτη μου επίσκεψη στο Λεσότο, όπου και φιλοξενήθηκα από τον πρίγκιπα Seeiso.Φωτογραφία: The Polo Paparazzi, Twitter

Ταξιδέψαμε σε όλη τη χώρα έμεινα κατάπληκτος από την ομορφιά της, αλλά ήμουν σοκαρισμένος από όσα παιδιά είχαν χάσει τον ένα ή και τους δύο τους γονείς από την νόσο του AIDS.

Έχοντας χάσει, τότε, τη μητέρα μου πριν από επτά χρόνια ένιωσα μια βαθιά σύνδεση με αυτά τα παιδιά. Παρά τις προφανείς διαφορές στη ζωή μας, μοιραστήκαμε όλοι την απώλεια ενός γονέα και νιώσαμε πως υπάρχει αυτό κενό που δεν πρόκειται να γεμίσει ποτέ...».

Ο πρίγκιπας Χάρι μιλάει για την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτό το κενό από το χαμό της δεν γεμίζει... | iefimerida.gr 3

Ο Πρίγκιπας Χάρι, μάλιστα, πήρε μέρος στον αγώνα Πόλο για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον οργανισμό και μίλησε με όσους ήταν παρόντες στην ομιλία του.Φωτογραφία: The Polo Paparazzi, Twitter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάρι Νταϊάνα φιλανθρωπία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ