Λεβέντης: Μόλις μου τηλεφώνησε ο Γιώργος Παπανδρέου... - iefimerida.gr

Λεβέντης: Μόλις μου τηλεφώνησε ο Γιώργος Παπανδρέου...

Φωτογραφία: InTime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένος στην εκπομπή των Χρήστου Κούτρα και Γιάννη Τζούνου, «Αταίριαστοι», στον ΣΚΑΪ βρέθηκε το πρωί, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Με την παρακίνηση των δημοσιογράφων ο κ. Λεβέντης αποκάλυψε ότι πριν βγεί στον αέρα, μόλις λίγα λεπτά δηλαδή, του τηλεφώνησε ο Γιώργος Παπανδρέου!

Στην ερώτηση των Κούτρα-Τζούνου για το τι συζήτησαν, ο Πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων αποκάλυψε ότι επικοινωνεί με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το αίτημα που έχει υποβάλει για ένταξη στη «Σοσιαλιστική Διεθνή».

«Είναι η δεύτερη φορά που με παίρνει τηλέφωνο. Ημουν στη Δράμα πριν λίγο καιρό και χτυπάει το τηλέφωνό μου. Υποψιάστηκα ότι με έπαιρνε για τις διεργασίες που γίνονται στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Ευτυχώς με ήθελε για το αίτημα που έχω υποβάλλει για ένταξη στη Σοσιαλιστική Διεθνή. Μου είπε ότι έχει τα χαρτιά μπροστά του και ότι θα με ενημερώσει για τη διαδικασία. Πριν από λίγο με πήρε και μου είπε ότι ήρθαν από το Λονδίνο τα χαρτιά με τους όρους και τις προϋποθέσεις για την ένταξή μας στη Σοσιαλιστική Διεθνή και μου τα έχει στείλει στο γραφείο μου στη Βουλή!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ