Καινούργιου: Η αποκάλυψη για το χωρισμό με τον Σταθοκωστόπουλο και το καρφί στον Γιώργο Σαμαρά - iefimerida.gr

Καινούργιου: Η αποκάλυψη για το χωρισμό με τον Σταθοκωστόπουλο και το καρφί στον Γιώργο Σαμαρά

Φωτογραφία: KatKen85
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε για τα πάντα και κυρίως για τον χωρισμό της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

“Είναι πολύ φυσιολογικό όταν είσαι σε μία μεγάλη σχέση να χωρίσεις. Εντάξει, χώρισα, μετακόμισα, το έμαθε ο κόσμος και μετά έδωσα μια ευκαιρία. Μπορεί αυτή η ευκαιρία να μην βγει, γιατί, όταν το γυαλί σπάσει, δεν ξανακολλάει”, αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας στην εκπομπή “Βράδυ” με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για την δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε και εξομολογήθηκε: “τι να πω; Ξαναχώρισα; Αν μου βγει κάτι, ακόμα και στην εκπομπή, θα το πω”.

Η ίδια παραδέχθηκε ότι την πρώτη φορά που χώρισε από τον επιχειρηματία έκλαψε γιατί ένιωσε αδικημένη από κάτι στο οποίο είχε επενδύσει και κατέληξε: “η αγάπη υπάρχει ακόμα, αλλά έχει τελειώσει οριστικά σαν σχέση”.

Η Κατερίνα Καινούργιου εκτός των άλλων έριξε και το “καρφί” της στον πρώην της Γιώργο Σαμαρά. «Δεν είναι μόνο η εικόνα, αλλά και το πακέτο ενός ανθρώπου», σχολίασε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ