Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: Σκέψεις για τέλος καριέρας μετά τον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: Σκέψεις για τέλος καριέρας μετά τον ΠΑΟΚ

Φωτογραφίες: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι πολύ πιθανό να βάλει τέλος στην καριέρα του, με την ολοκλήρωση της σεζόν. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τον Τύπο της Βουλγαρίας, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Πιρίν.

Συζήτηση με τον προπονητή της Πιρίν, Νατσί Σενσόι φέρεται να είχε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί από τα μέσα Φεβρουαρίου, λόγω της θλάσης που υπέστη, είναι πολύ κοντά στην απόφαση τέλους στην καριέρα του, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν τα βουλγαρικά μέσα.

Αυτό εκμυστηρεύθηκε στον προπονητή της Πιρίν, Σενσόι, ο οποίος πάντως τον προέτρεψε να μην τα παρατήσει και να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον άσο του ΠΑΟΚ να απαντά πως ο «χρόνος είναι αυτός που αποφασίζει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ΠΑΟΚ καριέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ