Τελικός για λίγους -Ούτε οι οικογένειες των παικτών στο γήπεδο - iefimerida.gr

Τελικός για λίγους -Ούτε οι οικογένειες των παικτών στο γήπεδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο δεν θα αποτελεί γιορτή. Η απόφαση να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, μετά τα επεισόδια στον πρώτο ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, θα δημιουργήσει μια άκρως παγωμένη ατμόσφαιρα στο αχανές ΟΑΚΑ.

Ενδεικτικό είναι πως ακόμη και οι ποδοσφαιριστές δεν θα καταφέρουν να έχουν στις κερκίδες την στήριξη των οικογενειών τους.

Η ΕΠΟ ενημέρωσε τόσο την ΑΕΚ όσο και τον Ολυμπιακό πως κάθε ΠΑΕ θα πάρει από 150 προσκλήσεις ενώ η ομοσπονδία θα διαθέσει άλλες 250. Κάθε ποδοσφαιριστής, βασικός, αναπληρωματικός ή εκτός αποστολής, θα έχει δικαίωμα να πάρει στο γήπεδο μόνο έναν δικό του άνθρωπο κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες δεν θα έχουν την στήριξη ούτε των οικογενειών τους.

Μάλιστα, όσοι λάβουν πρόσκληση είναι απαραίτητο να προσκομίσουν ΑΜΚΑ και αριθμούς ταυτότητας, τα οποία μέσω της ΕΠΟ θα δοθούν στη ΓΑΔΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΟ προσκλήσεις τελικός Κυπέλλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ