Ρεάλ – Ατλέτικο στον τελικό του Champions League – Νίκη «χρυσάφι» επί της Σίτι [βίντεο] - iefimerida.gr

Ρεάλ – Ατλέτικο στον τελικό του Champions League – Νίκη «χρυσάφι» επί της Σίτι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το γκολ του Μπέιλ από το 20ο λεπτό, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε την Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 στο «Μπερναμπέου» και πέρασε και φέτος στον τελικό του Champions League

Εκεί στις 28 Μαΐου θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μιλάνο με στόχο ακόμη μια κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Η Ρεάλ έτσι πάει στην Ιταλία για το 11ο τρόπαιο της και απέναντι της θα βρει την Ατλέτικο, όπως στον τελικό του 2014 στην Πορτογαλία με το σκορ στο 4-0.

Παρότι οι «μερέχνες» δεν είχαν κάποια τρομερή απόδοση, η ομάδα του Πελεγκρίνι δεν υπήρχε στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού. Το προβληματικό 4-1-4-1 και η αναγκαστική αλλαγή του Κομπανί, έφεραν σχετικά εύκολα το 1-0 των γηπεδούχων στο 20’ με το αυτογκόλ του Φερνάντο (20’) ύστερα από προσπάθεια του Μπέιλ. Η Σίτι έδειξε σημάδια ζωής στο φινάλε του ημιχρόνου όταν και άγγιξε την ισοφάριση με το δοκάρι του Φερναντίνο (41’). Ακυρώθηκε σωστά, ως οφσάιντ, γκολ του Ράμος (36’). Πολύ καλύτερος ρυθμός στο δεύτερο 45λεπτο. Η Ρεάλ με μεγαλύτερη το δοκάρι του Μπέιλ (63’), είχε ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς όμως δεν τα κατάφερε. Εν τέλει, αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει και να δώσει χώρους στους Άγγλους, που με εξαίρεση την σουτάρα του Αγκουέρο δεν προβλημάτιζαν ιδιαίτερα.

Το γκολ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ Σίτι Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ