Οι σκέψεις Σίλβα και Μανωλά για τις 11άδες του τελικού - iefimerida.gr

Οι σκέψεις Σίλβα και Μανωλά για τις 11άδες του τελικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολυμπιακός και ΑΕΚ προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ (άλλαξε η ώρα και θα ξεκινήσει στις 20:30), με τον Μάρκο Σίλβα και τον Στέλιο Μανωλά να... σχεδιάζουν το πλάνο κατάκτησης του τροπαίου.

Ο Πορτογάλος προπονητής της Ενωσης αναμένεται να ξεκινήσει στο Ολυμπιακό Στάδιο με λίγες θέσεις «ανοιχτές» θέσεις. Σε ότι έχει να κάνει με τη θέση κάτω απ' τα δοκάρια, όλα δείχνουν ότι ο Σίλβα έχει αποφασίσει τη χρησιμοποίηση του Ρομπέρτο και όχι του Καπίνο. Με βάση λοιπόν τα όσα έχουν γίνει στη σημερινή προπόνηση (και με το πρόβλημα που προέκυψε με τον τραυματισμό του Ομάρ Ελαμπντελαουί) η εντεκάδα του Ολυμπιακού στον τελικό θα είναι (πιθανότατα) η ακόλουθη. Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε.

Με ανακατεμένες ομάδες στο δίτερμα που είχε μεγάλη ένταση, δεν βγήκε συμπέρασμα και παραμένει το... ερώτημα για τον Τζιμπούρ και αν τον ξεκινήσει ο Στέλιος Μανωλάς. Αν θα ξεκινήσει βασικός στην κορυφή ο Αλγερινός με τον Αραβίδη και τον Μπαρμπόσα στα άκρα, ή θα προτιμήσει ο Μανωλάς τους 11 του Περιστερίου. Δηλαδή, τον Μπαρόχα κάτω από τα δοκάρια, τους Γκάλο – Ντίντακ στα δύο άκρα της άμυνας, Λαμπρόπουλο – Κολοβέτσιο στα στόπερ, τον Σιμόες με τον Γιόχανσον αμυντικά χαφ και δεκάρι τον αρχηγό Πέτρο Μάνταλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός τελικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ