Χίλαρι Κλίντον: Ανεξέλεγκτος και επικίνδυνος για τη χώρα ο Τραμπ - iefimerida.gr

Χίλαρι Κλίντον: Ανεξέλεγκτος και επικίνδυνος για τη χώρα ο Τραμπ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Αμερικανοί ψηφοφόροι δεν πρέπει να επιλέξουν έναν αναξιόπιστο υποψήφιο δήλωσε την Τετάρτη η Χίλαρι Κλίντον αναφερόμενη στον Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, η Κλίντον χαρακτήρισε τον Τραμπ «ανεξέλεγκτο», έναν πολιτικό που θα μπορούσε να ζημιώσει τη χώρα, παραπέμποντας σε μια προηγούμενη τοποθέτησή της, όταν ο Τραμπ είχε υποστηρίξει πως η κλιματική αλλαγή είναι αστικός μύθος που διαδίδουν οι Κινέζοι.

Η Κλίντον, η οποία προηγείται στην κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών, πρόσθεσε πως ο Τραμπ –ο οποίος πλέον θεωρείται ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές– χρειάζεται να δώσει σαφέστερες διευκρινίσεις για την πολιτική που προτίθεται να εφαρμόσει, ενώ τόνισε πως η ίδια γνωρίζει πώς να διεξαγάγει μια εκστρατεία εναντίον του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ