Συνεδρίασε το EuroWorking Group για την Ελλάδα -Ενόψει του κρίσιμου Eurogroup - iefimerida.gr

Συνεδρίασε το EuroWorking Group για την Ελλάδα -Ενόψει του κρίσιμου Eurogroup

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Τετάρτης η συνεδρίαση του EuroWorking Group, με τη συμμετοχή του Γιώργου Χουλιαράκη.

Αντικείμενό της, να εξεταστεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί πριν από το κρίσιμο Eurogroup της 9ης Μαΐου, όπως και να αμβλυνθούν οι διαφορές μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και δανειστών.

Νωρίτερα, έγινε γνωστή η ατζέντα για τη σύσκεψη των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, τη Δευτέρα. Για πρώτη φορά, σε αυτή την έκτακτη σύνοδο, θα πέσει στο τραπέζι και η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, όπως και το πακέτο των μεταρρυθμίσεων.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Eurogroup, πρέπει να συνυπάρχουν και τα δύο στοιχεία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος και να αποδεσμευθεί περαιτέρω χρηματοδοτική στήριξη στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurogroup Euroworking Group χρέος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ