Μαμά Ρανιέρι: Με έπιασαν κλάματα – Φάγαμε συκώτι και χόρτα το βράδυ που πήρε τον τίτλο - iefimerida.gr

Μαμά Ρανιέρι: Με έπιασαν κλάματα – Φάγαμε συκώτι και χόρτα το βράδυ που πήρε τον τίτλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θαύμα της Λέστερ στην Αγγλία και ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι τα... θέματα των ημερών στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Η μητέρα του Ιταλού προπονητή των Πρωταθλητών Αγγλίας το βράδυ που πήρε τον τίτλο η Λέστερ είχε τον γιο της μαζί της, στα 96α γενέθλια της. Την ώρα που Τσέλσι και Τότεναμ αναδεικνύονταν ισόπαλες 2-2, ο Ρανιέρι δειπνούσε με τη μητέρα του.

«Με έπιασαν τα κλάματα. Τον Κλάουντιο τον άκουσα αρκετά αργά επειδή εκείνα τα λεπτά με πήραν τηλέφωνο τα εγγόνια μου και τα ξαδέρφια του γιου μου. Ήταν πολύ ικανοποιημένος. Τώρα μπορούμε όλοι να χαλαρώσουμε. Μου είπε λίγα πράγματα την ώρα του φαγητού. Έμεινε για δύο ώρες μαζί μου και έπειτα μου είπε ότι ο πρόεδρος της Λέστερ του είχε ετοιμάσει ένα ιδιωτικό αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Αγγλία. Με χαιρέτησε και πήγε στο αεροδρόμιο» ήταν τα λόγια της κυρίας Ρενάτα.

«Παρακολουθείτε τα παιχνίδια του;» ήταν η επόμενη ερώτηση για να απαντήσει «Όλα. Εξάλλου με παίρνει τηλέφωνο κάθε βράδυ και με ενημερώνει για τα πάντα. Το πρωί της Τρίτης αγόρασα τις αθλητικές εφημερίδες και είδα τους τίτλους» απάντησε η μητέρα του Ιταλού τεχνικού, η οποία παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε την φετινή πορεία της Λέστερ. «Βρήκε αυτούς τους παίκτες που είναι άξια παιδιά. Μου έχει πει ότι είναι άψογοι επαγγελματίες στις προπονήσεις. Στην Αγγλία είναι καλά, του έχουν συμπεριφερθεί άψογα όλοι. Ξαναβρήκε τον εαυτό του».

Μάλιστα, η μαμά Ρανιέρι αποκάλυψε και το μενού του εορταστικού δείπνου για τον Πρωταθλητή γιο της τονίζοντας «Φάγαμε συκώτι και χόρτα. Άλλες φορές είχαμε φάει φασολάκια και σαλάτα. Πριν φύγει έφαγε φράουλες με λεμόνι και ζάχαρη».

Τέλος, στην «Corriere dello Sport» μίλησε ο γαμπρός του Ιταλού προπονητή, ο ηθοποιός Αλεσάντρο Ρόζα, ο οποίος έχει παντρευτεί την κόρη του 64χρονου τεχνικού αναφέροντας «Είναι τόσο χαρούμενος ο Κλαούντιο και για τον ίδιο και για τους παίκτες και για τους οπαδούς. Είναι ήρεμος και σοβαρός άνθρωπος, αλλά πάντα του αρέσει να κάνει και πλάκες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρανιέρι μαμά ρενατα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ