Την Παρασκευή θα δικαστούν οι γονείς της μικρής Μαρίας -Ο εισαγγελέας δεν αφήνει το παιδί να φύγει από το νοσοκομείο - iefimerida.gr

Την Παρασκευή θα δικαστούν οι γονείς της μικρής Μαρίας -Ο εισαγγελέας δεν αφήνει το παιδί να φύγει από το νοσοκομείο

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς της μικρής Μαρίας, καθώς η δίκη τους ορίστηκε για τις 6 Μαΐου.

Οι γονείς του μικρού κοριτσιού, που θα δικαστούν από το αυτόφωρο, υποστηρίζουν ότι το παιδί έμεινε για λίγη ώρα μόνο του και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

«Χάσαμε το παιδί μέσα σε δυο λεπτά μέσα στα μάτια μας και αμέσως σηκώσαμε όλο τον κόσμο για έρευνες. 200 άνθρωποι συμμετείχαμε στις έρευνες, τέσσερα σκυλιά, ενώ εγώ ο ίδιος πήγα αμέσως στην αστυνομία και δήλωσα εξαφάνιση», είπε. Ο πατέρας υποστηρίζει τη γραμμή του παππού της οικογένειας ότι κάποιος άρπαξε το παιδί αφού όπως είπε δεν μπορεί να περπάτησε τέσσερα χιλιόμετρα μόνο του.

Η εισαγγελέας πάντως δεν έχει δώσει το πράσινο φως για να βγει το παιδί από το Αγία Σοφία αφού αναμένει να ολοκληρωθεί ο φάκελος με τις παιδοψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες αλλά και το πόρισμα του κοινωνικού λειτουργού.

Τι είπε το παιδί όταν βρέθηκε
Αμέσως μετά τον εντοπισμό της μικρής και τη μεταφορά της στο αστυνομικό τμήμα, φέρεται να ακολούθησε ο εξής διάλογος με τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ.:

- Πού ήσουν;
- Στο δάσος.
- Τι ήθελες εκεί;
- Με άφησε η μαμά μου.
- Πώς βρέθηκες στο δάσος;
- Με άφησε η μαμά μου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μικρή Μαρία γονείς αυτόφωρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ