Τζάμπολ στους ημιτελικούς - Μεγάλα ντέρμπι σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

Τζάμπολ στους ημιτελικούς - Μεγάλα ντέρμπι σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εβδομάδα αναμφίβολα ανήκει εντός συνόρων σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αφού εκτός από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο το ερχόμενο Σάββατο, οι δύο σύλλογοι δίνουν μάχη και στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ.

Το πρώτο παιχνίδι στα πλέι-οφ της Α1 δίνουν σήμερα στις 18:00 (OTE Sport 4), Ολυμπιακός και ΑΕΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει στη διάθεσή του και τους Γιώργο Πρίντεζη, Ιωάννη Παπαπέτρου.

Χωρίς προβλήματα όμως προετοίμασε την ομάδα του και ο Γιούρι Ζντοβτς, με την ΑΕΚ ενισχυμένη από την παρουσία του Μάικλ Ερικ κάτω από τα καλάθια.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός νίκησε δύο φορές την ΑΕΚ. Την πρώτη στο ΣΕΦ με σκορ 79-71 ενώ στο ΟΑΚΑ μετά από δύο παρατάσεις με σκορ 100-93.

Στον άλλο ημιτελικό ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ (20:00, Novasports 2). Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματισμένων Γιάνκοβιτς - Παπαγιάννη ενώ ο Πρίφτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζαμέλ Χάγκινς.

Ο Παναθηναϊκός έχει επικρατήσει φέτος τρεις φορές του Άρη. Στο Αλεξάνδρειο με σκορ 76-70, στο ΟΑΚΑ 80-59 αλλά και στον ημιτελικό του Κυπέλλου με σκορ 90-69.

Οι επόμενοι αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή, ξανά στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ενώ η ομάδα που θα πάρει τις πρώτες τρεις νίκες, θα πάρει και το εισιτήριο για τον τελικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπάσκετ ημιτελικοί Ολυμπιακός αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ