Υποψήφιος για το ρόλο του Στιβ Τζομπς ο Τζορτζ Κλούνεϊ - iefimerida.gr

Υποψήφιος για το ρόλο του Στιβ Τζομπς ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Στιβ Τζομπς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις δύο μήνες μετά το θάνατο του ιδρυτή της Apple, η βιομηχανία του Χόλιγουντ κατέληξε στους δύο επικρατέστερους ηθοποιούς για να ενσαρκώσουν τον Στιβ Τζομπς σε ταινία αφιερωμένη στη ζωή του.

Ο ένας εκ των δύο υποψηφίων είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ, καθώς, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο 50χρονος ηθοποιός έχει ήδη δεχτεί σχετική πρόταση. Ωστόσο, η νίκη δεν θα είναι και τόσο εύκολη για τον Τζορτζ, καθώς αντίστοιχη πρόταση έχει γίνει και στον 40χρονο ηθοποιό και παλιό γνωστό του Κλούνι από την σειρά «Στην Εντατική», Νόα Γουάιλ.

Μάλιστα, ο Γουάιλ έχει ενδεχομένως και ένα μικρό προβάδισμα, αφού όχι μόνο έχει υποδυθεί τον Στιβ Τζομπς στο παρελθόν στην ταινία «Pirates of Silicon Valley», αλλά τον έχει γνωρίσει και από κοντά.

Η παραγωγή της ταινίας θα γίνει από την Sony Pictures και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο χρόνο. Η Sony ευελπιστεί να δεχτεί να γράψει το σενάριο ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος του «Social Network», Άαρον Σόρκιν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ