Μονομαχία στη Μαδρίτη - Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι για μια θέση στον τελικό του Champions League - iefimerida.gr

Μονομαχία στη Μαδρίτη - Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι για μια θέση στον τελικό του Champions League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ατλέτικο Μαδρίτης περιμένει ήδη στον τελικό της 28ης Μαϊου στο Μιλάνο και απόψε το βράδυ (21:45, ΕΡΤ, ΟΤΕ Sport 2), μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι θα τσεκάρει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Champions League.

Στον αγωνιστικό χώρο του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα κριθεί το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Champions League. Στο Μιλάνο βρίσκεται ήδη από χθες η Ατλέτικο Μαδρίτης αφού απέκλεισε μετά την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου. Οι «ροχιμπλάνκος» θα βρουν απέναντί τους είτε την Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία είχαν αντιμετωπίσει στον τελικό της Λισαβόνας το 2014, είτε την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία διεκδικεί για πρώτη φορά την παρουσία της σε έναν τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα, με τη Ρεάλ να ανεβάζει την απόδοσή της στο φινάλε αλλά να μην μπορεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα αφού ο Χαρτ αποδείχθηκε σωτήριος κάτω από τα δοκάρια.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα έχει στη διάθεσή του τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τις τελευταίες μέρες προπονήθηκε κανονικά, όχι όμως και τον Καρίμ Μπενζεμά, με τον Χεσέ να παίρνει τη θέση του. Από την πλευρά του ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει αμφίβολο τον Γιάγια Τουρέ ενώ δεδομένα εκτός δράσης είναι ο Σίλβα.

Πιθανές Συνθέσεις
Ρεάλ Μαδρίτης:Νάβας – Καρβαχάλ, Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο – Μόντριτς, Κροος, Ισκο – Μπέιλ, Χεσέ, Ρονάλντο
Μάντσεστερ Σίτι:Χαρτ – Σανιά, Οταμέντι, Κομπανί, Κλισί – Φερνάντο, Φερναντίνιο – Νάβας, Τουρέ, Ντε Μπρούινε – Αγουέρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ