Η Chanel έκανε επίδειξη μόδας στην Κούβα -Σάλος αντιδράσεων [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Chanel έκανε επίδειξη μόδας στην Κούβα -Σάλος αντιδράσεων [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ALEJANDRO ERNESTO
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αρχή έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα. Ακολούθησε μία μεγάλη συναυλία των Rolling Stones και τώρα τη σκυτάλη πήρε η Chanel και πιο συγκεκριμένα ο Καρλ Λάγκερφελντ, που διοργάνωσε την πρώτη επίδειξη μόδας μεγάλου οίκου στην Κούβα.

Και αυτή η κίνηση αποτελεί μία απόδειξη των προσπαθειών που γίνονται να αναθερμανθούν οι σχέσεις του κομμουνιστικού νησιού με τον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι διάσημα μοντέλα, fashionistas από όλο τον κόσμο, ηθοποιοί και τραγουδιστές βρέθηκαν στην Αβάνα για να παρακολουθήσουν την ιστορική αυτή επίδειξη, που έγινε χθες βράδυ.

Η Chanel έκανε επίδειξη μόδας στην Κούβα -Σάλος αντιδράσεων [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Μία μεγάλη αποικιακή λεωφόρος της πόλης μετατράπηκε στην πασαρέλα των μοντέλων της Chanel που φόρεσαν τις δημιουργίες τα σχέδια των οποίων εμπνεύστηκαν, σύμφωνα με τον οίκο, από την κομψότητα της Art Deco της προεπανασταστικής Κούβας.

Από την πλευρά του ο διευθυντής της Channel μιλώντας στο Reuters δήλωσε ότι αρχικά δεν ήταν σίγουρο αν η επίδειξη θα πραγματοποιούνταν, σύμφωνα με τον ίδιο όμως, οι αρχές της χώρας ήταν «πολύ φιλόξενες και εξυπηρετικές».

Σε ποιους όμως απευθυνόταν αυτή η επίδειξη; Η Ζιζέλ, ο Βιν Ντίζελ, η Τίλντα Σούιντον, η Βανέσα Παραντί, αλλά και ο εγγονός του Φιντέλ Κάστρο (που ελπίζει να γίνει μοντέλο) ήταν μερικοί μόνο από τους σελέμπριτις που παραβρέθηκαν, αλλά ο διεθνής Τύπος κάνει λόγο για αποκλεισμό του συνόλου των κατοίκων. Πιο συγκεκριμένα γράφει η Daily Mail: «Αλλά καθώς η αστυνομία κατέκλυσε την περιοχή τις ώρες πριν από το show, πρακτικά σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας είχαν συγκεντρωθεί πίσω από τα κίτρινα οδοφράγματα και τις αδιάσπαστες γραμμές των ένστολων και των αστυνομικών με πολιτική περιβολή τουλάχιστον ένα τετράγωνο μακριά».

Η Chanel έκανε επίδειξη μόδας στην Κούβα -Σάλος αντιδράσεων [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Η Chanel έκανε επίδειξη μόδας στην Κούβα -Σάλος αντιδράσεων [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Σε άλλα σχόλια που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα, ο κόσμος έκανε λόγο για «ντροπή» που δεν μπορούσε να παρακολουθήσει από κοντά το γεγονός, ενώ άλλοι τόνιζαν ότι μάλλον πρόκειται για μία κίνηση άνευ ουσίας καθώς τα προϊόντα της Chanel δεν θα μπορούσε ούτε κατά διάνοια να τα αποκτήσει ένας μέσος Κουβανός.

Η Chanel έκανε επίδειξη μόδας στην Κούβα -Σάλος αντιδράσεων [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Η Chanel έκανε επίδειξη μόδας στην Κούβα -Σάλος αντιδράσεων [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4
Η Chanel έκανε επίδειξη μόδας στην Κούβα -Σάλος αντιδράσεων [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 5
Η Chanel έκανε επίδειξη μόδας στην Κούβα -Σάλος αντιδράσεων [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 6

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ALEJANDRO ERNESTO

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κούβα chanel επίδειξη μόδας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ