Το δίλημμα του Μάρκο Σίλβα για τον τελικό με την ΑΕΚ – Ρομπέρτο ή Καπίνο - iefimerida.gr

Το δίλημμα του Μάρκο Σίλβα για τον τελικό με την ΑΕΚ – Ρομπέρτο ή Καπίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ όμως ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το ποιος θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων.

Ο Στέφανος Καπίνο αποτέλεσε τον βασικό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού σε ολόκληρη τη διαδρομή της ομάδας στους αγώνες του Κυπέλλου. Ακόμη και στον δύσκολο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Σίλβα του εμπιστεύθηκε φανέλα βασικού.

Ωστόσο τις τελευταίες μέρες δεν έχει ξεκαθαρίσει αν και στον τελικό θα δώσει θέση στο αρχικό σχήμα στον Ελληνα γκολκίπερ. Ο Ρομπέρτο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια των πρωταθλητών, με τον Σίλβα να προσμετρά πιθανότητα την εμπειρία του Ισπανού αλλά και το γεγονός πως στα περισσότερα μεγάλα παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ