Η Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Champions League – Ματς θρίλερ (2-1) με χαμένα πέναλτι [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Champions League – Ματς θρίλερ (2-1) με χαμένα πέναλτι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπάγερν Μονάχου άγγιξε την πρόκριση αλλά η Ατλέτικο Μαδρίτης έμελλε να την πάρει παρά την ήττα της με 2-1 και έτσι πέρασε στον τελικό του Champions League στο Μιλάνο στις 28 Μαΐου.

Εκεί που περιμένει είτε την Ρεάλ Μαδρίτης, είτε την Μάντσεστερ Σίτι που αγωνίζονται το βράδυ της Τετάρτης στην Ισπανία.

Ο Αλόνσο στο 31' έκανε το 1-0 και τρία λεπτά μετά έχασε πέναλτι ο Μίλερ, με τον Γκριετζμάν να ισοφαρίζει στο 54' και να δίνει το προβάδισμα πρόκρισης ξανά στην Ατλέτικο μετά το 1-0 του πρώτου ματς. Τελικά η πίεση των Βαυαρών έφερε αποτέλεσμα στο 74' με το γκολ του Λεβαντόφσκι, αλλά ο Τόρες είδε τον Νόιερ να του λέει «όχι» σε πέναλτι στο 84' που θα... άλλαζε την μοίρα του ημιτελικού πρόωρα. Τελικά η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε κράτησε μέχρι το τέλος παρά τις φοβερές φάσεις της γερμανικής ομάδας και το γκολ του Γκριετσμάν την έστειλε για 2η φορά στην ιστορία της σε τελικό.

Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Πεπ Γκουαρντιόλα στο Champions League με την Μπάγερν και μένει να... κατακτήσει και επίσημα τον τίτλο στην Μπουντεσλίγκα (απομένουν 2 αγωνιστικές) και να δώσει τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Ντόρτμουντ, μιας και φεύγει αφού την επόμενη χρονιά θα είναι στην Μάντσεστερ Σίτι.

Τα γκολ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάγερν Μονάχου Ατλέτικο Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ