Η Microsoft ανακοινώνει νέο Xbox One - iefimerida.gr

Η Microsoft ανακοινώνει νέο Xbox One

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με φήμες, η Microsoft έχει ήδη κατασκευάσει περίπου 400.000 τεμάχια μιας νέας έκδοσης του Xbox One, σε εργοστάσια της Κίνας ή της Ταϊβάν.

Καθώς εντείνεται η φημολογία σχετικά με την επικείμενη κυκλοφορία του PS4K, μιας αναβαθμισμένης εκδοχής της δημοφιλούς κονσόλας της Sony, φαίνεται ότι η Microsoft προετοιμάζει σιωπηλά την επόμενη κίνησή της.

Τα φημολογούμενα Xbox One νέας γενιάς εκτιμάται ότι άρχισαν να κατασκευάζονται τον περασμένο Φεβρουάριο στην Κίνα ή την Ταϊβάν. Αν τελικά κάτι τέτοιο ισχύει, η Microsoft πιθανότατα σκοπεύει σύντομα να ανακοινώσει τη νέα κονσόλα και έτσι φρόντισε να “στοκάρει”, προκειμένου να τη διαθέσει το συντομότερο δυνατόν στην αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό, ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος gaming της Microsoft, είχε δηλώσει ότι η ομάδα του εξετάζει το ενδεχόμενο ενίσχυσης του hardware του Xbox One, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει, το πως ακριβώς θα μπορούσε κάτι τέτοιο να επιτευχθεί.

Πάντως, είναι εξαιρετικά πιθανό τα νέα Xbox να μην βασίζονται σε ισχυρότερο hardware, αλλά απλά να αποτελούν “slim” εκδοχές του αρχικού μοντέλου, με βελτιωμένη ίσως κατανάλωση και θερμική συμπεριφορά. Αυτό το σενάριο είναι και το πλέον λογικό, αφού τον Φεβρουάριο δεν υπήρχε hardware που να πληροί τις προϋποθέσεις για χρήση σε ένα ισχυρότερο Xbox One.

Υπενθυμίζουμε ότι οι επεξεργαστές γραφικών Polaris της AMD, που λέγεται ότι θα χρησιμοποιηθούν στο PS4K, δεν παράγονταν μαζικά πριν από μερικούς μήνες.

Πηγή: e-pcmag.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ x box one Microsoft
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ