Νίκι Λάουντα: Εγώ θα τον είχα σκοτώσει, αν με είχε τρακάρει - iefimerida.gr

Νίκι Λάουντα: Εγώ θα τον είχα σκοτώσει, αν με είχε τρακάρει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ «έβραζε» με τον Ντανιίλ Κβίατ αφότου ο πιλότος της Red Bull τού κατέστρεψε τον αγώνα στο Grand Prix της Formula 1 του Σότσι.

Μάλιστα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν επικαλούμενα πηγές της Ferrari πως αν ο Γερμανός είχε μπροστά του τον νεαρό Ρώσο μπορεί να του έκανε επίθεση!

Ο Νίκι Λάουντα ξέχασε για μια στιγμή τη θέση του στη Mercedes και μπήκε στη θέση του οδηγού και μάλιστα του Φέτελ και ξεσπάθωσε κατά του Κβιάτ.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Sky εξαπέλυσε τα δικά του «γαλλικά» κατά του οδηγού της Red Bull λέγοντας πως «δεν γίνεται να τρακάρει συνεχώς εξαιτίας της βλακείας του. Ο Φέτελ δεν έκανε πουθενά λάθος και ήρθε ο Κβιάτ και τον χτύπησε στα καλά καθούμενα από πίσω. Δεν γίνεται πιο ηλίθια και πιο εκνευριστική συμπεριφορά. Εγώ θα τον είχα σκοτώσει».

Πηγή φωτογραφίας: dailymail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκι Λάουντα κβιατ Φέτελ Formula 1 – F1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ