Στόχος απαγωγέων ο 5χρονος με τη «φανέλα-σακούλα» του Λιονέλ Μέσι [εικόνες] - iefimerida.gr

Στόχος απαγωγέων ο 5χρονος με τη «φανέλα-σακούλα» του Λιονέλ Μέσι [εικόνες]

Twitter account: @UNICEFAfg
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολος ο κόσμος τον γνώρισε από φωτογραφία που τον έδειχνε να φορά μια πλαστική σακούλα ως φανέλα του Λιονέλ Μέσι. Ο λόγος για τον Μουρτάζα Αχμαντί που συγκίνησε τόσο το Διαδίκτυο αλλά και τον σταρ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος του δώρισε φανέλα της εθνικής Αργεντινής με την υπογραφή του και μπάλα ποδοσφαίρου.

Μπορεί η ζωή να χαμογέλασε στο 5χρονο αγόρι, κάνοντας ένα όνειρό του πραγματικότητα, ωστόσο, ο ενθουσιασμός μετατράπηκε σε φόβο, με την οικογένεια του μικρού να δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Τηλεφωνικές απειλές περί απαγωγής, τρομοκράτησαν τον πατέρα του Μουρτάζα, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψουν οικογενειακώς το Αφγανιστάν για το Πακιστάν, ελπίζοντας σε μια καλύτερη ζωή.

Στόχος απαγωγέων ο 5χρονος με τη «φανέλα-σακούλα» του Λιονέλ Μέσι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Η ζωή μας έγινε δυστυχισμένη», δήλωσε ο Μοχάμαντ Αρίφ Αχμάντι, πατέρας του 5χρονου, προσθέτοντας πως δεν είχε καμία πρόθεση να εγκαταλείψει τον τόπο του, ωστόσο, οι απειλές γίνονταν όλο και πιο σοβαρές.

«Πούλησα όλα μου τα υπάρχοντα και πήρα την οικογένειά μου μακριά από το Αφγανιστάν για να σώσω τη ζωή του γιου μου, αλλά και τη ζωή της υπόλοιπης οικογένειας», προσέθεσε.

Η οικογένεια ταξίδεψε αρχικά στην πρωτεύουσα του Πακιστάν, αλλά δεν μπορούσε να μείνει εκεί λόγω του υψηλού κόστους διαβίωσης, μετακομίζοντας στην Κουέτα.

Οπως λέει, ο πατέρας του, ο Μουρτάζα ελπίζει πως μια μέρα θα μπορεί να δει τον αγαπημένο του ήρωα, Λιονέλ Μέσι.

Οταν οι φωτογραφίες του μικρού είχαν γίνει viral, υπήρξαν αναφορές πως ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στο Αφγανιστάν ή πως το αγόρι θα βρεθεί στην Ισπανία ή θα δώσει το παρών σε κάποια αποστολή σε τρίτη χώρα.

Προς το παρόν, τίποτα δεν έχει γίνει, με τον μικρό Μουρτάζα να ελπίζει.

Στόχος απαγωγέων ο 5χρονος με τη «φανέλα-σακούλα» του Λιονέλ Μέσι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουρτάζα Αχμάντι Λιονέλ Μέσι απαγωγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ