Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες αισθάνονται σέξι -Τι αναφέρει έρευνα - iefimerida.gr

Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες αισθάνονται σέξι -Τι αναφέρει έρευνα

Instagram/@irinashayk
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσες κυρίες είναι εκεί γύρω στα 30 μπορούν να χαμογελάσουν πονηρά και να νιώσουν λίγο περισσότερη αυτοπεποίθηση. Τα νέα γι' αυτές είναι καλά, μιας και έρευνα έδειξε πως στην τρίτη δεκαετία της ζωής τους νιώθουν πιο σέξι από ποτέ.

Σύμφωνα με έρευνα της Daily Mail, που πραγματοποιήθηκε σε 2.000 Βρετανίδες, φάνηκε πως το 64% αυτών ένιωθε πιο σέξι σε αυτή την ηλικία, καθώς αισθάνεται «πιο άνετα με τον αριθμό στα κεράκια της τούρτας».

Από την άλλη πλευρά, το 34% δήλωσε πως πλέον έχει καλύτερες σχέσεις, κάτι που τις «ανεβάζει», ενώ το 26% ανέφερε πως αισθάνεται πιο άνετα στο σεξ.

Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες αισθάνονται σέξι -Τι αναφέρει έρευνα | iefimerida.gr 0

Giphy

Παράλληλα, 1 στις 10 είπε πως η ερωτική της διάθεση αυξήθηκε μετά τα 30, ενώ συνολικά το 52% των γυναικών όλων των ηλικιών υποστήριξε πως μερικές φορές νιώθει σέξι.

Γεγονός πάντως είναι πως η έννοια του «σέξι», σύμφωνα με το 75%, δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση αλλά με το πως νιώθει κανείς στη ζωή.​

Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες αισθάνονται σέξι -Τι αναφέρει έρευνα | iefimerida.gr 1

Giphy

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκες σέξι 30 ετών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ