Met Gala γεμάτο υπερβολή: Διαφάνειες, σκισίματα και η Μπιγιονσέ με λάτεξ [εικόνες] - iefimerida.gr

Met Gala γεμάτο υπερβολή: Διαφάνειες, σκισίματα και η Μπιγιονσέ με λάτεξ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η οικοδέσποινα, Αννα Γουίντορ, να μην το τόλμησε και να επέλεξε ένα βαρετό εκρού φόρεμα για την περίσταση, ωστόσο οι καλεσμένες της στο Met Gala επιχείρησαν για μια ακόμη χρονιά να εντυπωσιάσουν προσπαθώντας να ντυθούν στο πνεύμα του θέματος του πάρτι. «Μόδα και τεχνολογία» για φέτος.

Αλλες τα κατάφεραν, άλλες όχι. Αλλες εντυπωσίασαν θετικά, άλλες προκαλώντας σχόλια αρνητικά. Οπως και να έχει το σκοπό τους τον πέτυχαν. Αλλωστε, το Met Gala, το ετήσιο πάρτι της διευθύντριας της Vogue που γίνεται κάθε χρόνο την Πρωτομαγιά και είναι κάτι σαν τα Οσκαρ της Μόδας, αποτελεί για τους καλεσμένους την καλύτερη ευκαιρία για να προβληθούν. Δεν είναι τυχαίο που οι ατζέντηδές τους κανονίζουν ακόμη και το με το ποιον θα κάτσουν στο τραπέζι, μιας και οι φωτογραφίες που θα κυκλοφορήσουν την επόμενη ημέρα είναι... βαρύνουσας σημασίας για την καριέρα τους.

Φέτος, με το θέμα του πάρτι να περιστρέφεται γύρω από την τεχνολογία, όπως ήταν φυσικό, πολλές σελέμπριτις επέλεξαν ρούχα σε μεταλλικά χρώματα, σε μια προσπάθεια και να εντυπωσιάσουν και να είναι... εντός θέματος. Στην πλειοψηφία τους, όμως, καμία από τις κυρίες αυτές δεν δικαιώθηκε.

Με πρώτη την Κιμ Καρντάσιαν η οποία επέλεξε ένα ασημί Balmain, το οποίο σε όλους κάτι θύμιζε. Σαν να το είχε ξαναφορέσει... Η 35χρονη σελέμπριτι διάλεξε ένα φόρεμα που έμοιαζε με πανοπλία. Το ύφος της συμπλήρωσαν μία σειρά από διαμαντένια κοσμήματα, αλλά και ο σύζυγός της ο οποίος εμφανίστηκε με ένα glittery τζάκετ.

Το Οσκαρ χειρότερης εμφάνισης, όμως, κατέκτησε με την... αξία της η Lady Gaga, η οποία πήγε στην εκδήλωση... γυμνή. Χωρίς παντελόνι ή φούστα, μόνο με ένα κορμάκι και τους γνωστούς κοθόρνους της.

Φωτογραφία: Ιnstagram/Ladygaga

Στις κακοντυμένες και η Μαντόνα η οποία για μια ακόμη φορά θέλησε βγάζοντάς τα όλα στη φόρα να τραβήξει τα φώτα επάνω της.

Από την άλλη πλευρά, τις εντυπώσεις έκλεψε η Μπιγιονσέ η οποία το τόλμησε και εμφανίστηκε στο Met Gala με ένα... πλαστικό φόρεμα Givenchy! Συγκεκριμένα, φόρεσε μια δημιουργία από λάτεξ, στο χρώμα του δέρματος, με σχέδια από λουλούδια και πέρλες. Όπως συνηθίζει, το κοστούμι της, αγκάλιαζε ολόκληρο το σώμα της με τέτοιο τρόπο ώστε να τονίζει τις καμπύλες της. Σε στυλ γοργόνας, επεδείκνυε διαρκώς και τα μακριά -πλέον- μαλλιά της, ενώ την εμφάνισή της ολοκλήρωνε ένα έντονα δραματικό στα μάτια μακιγιάζ.

Στο event όμως δεν βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της Jay Z, αλλά με την αδερφή της ντι τζέι και τραγουδίστρια Σολάνζ, που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της το κατακίτρινο κουστούμι της το οποίο είχε και αυτό στοιχεία λάτεξ στα πόδια της.

Εντυπωσιακή και η Κέιτ Χάντστον με Atelier Versace. Λευκό γοργονέ και με διαφάνειες τόσο όσο χρειαζόταν.

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΕΡΑ/JUSTIN LANE

Εκθαμβωτική και η Μπέλα Χαντίντ, με μαύρο Givenchy, η πιο ντυμένη της εκδήλωσης.

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΕΡΑ/JUSTIN LANE

Από εκεί και πέρα, πολλές από τις προσκεκλημένες επέλεξαν το τρικ... της πρόκλησης για να εντυπωσιάσουν. Με κύριο χαρακτηριστικό τη διαφάνεια, αλλά και τα μεταλλικά υφάσματα και τα τολμηρά σκισίματα οι σταρς που κατάφεραν με τον... άλλον τρόπο να κλέψουν τις εντυπώσεις ήταν οι εξής:

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΕΡΑ/JUSTIN LANE

Προτιμώντας να δείξει υπερβολή στα νύχια, η Τζίτζι Χαντίντ κατάφερε στο υπόλοιπο σύνολο να κρατήσει τις ισορροπίες, επιλέγοντας, όμως, και αυτή διαφάνεια...

Φωτογραφία: AtelierVersace/Instagram

Η Κάρλι Κλος επένδυσε στην αψεγάδιαστη σιλουέτα της!

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΕΡΑ/JUSTIN LANE

Ψήφο στη διαφάνεια και από την Αλεσάντρα Αμπρόζιο.

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΕΡΑ/JUSTIN LANE

Εντυπωσιακή, με λευκό φόρεμα σε ίσια γραμμή και διαφάνεια τόσο όσο η Ντούζεν Κροτς.

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΕΡΑ/JUSTIN LANE

Με διαφορετική διάθεση, πιο... κοσμική η Νικόλ Κίντμαν!

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΕΡΑ/JUSTIN LANE

Ομορφη, όπως πάντα, η Κένταλ Τζένερ, με Atelier Versace και αυτή και διαφάνεια παντού!

Φωτογραφία: kendalljenner/Ιnstagram

Φωτογραφία: kendalljenner/Ιnstagram

Και η Σίντι Κρόφορντ επέλεξε τη λύση διαφάνεια. Με μεταλλική τουαλέτα του οίκου Balmain.

Φωτογραφία: Balmain/Instagram

Η Τέιλορ Σουίφτ με φόρεμα πανωπλία Louis Vuitton.

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΕΡΑ/JUSTIN LANE

H Kάιλι Τζένερ με διαφάνειες παντού. Και αυτή, πάντως, εμπιστεύτηκε τον οίκο Balmain...

Φωτογραφία:kyliejenner/Ιnstagram

Φωτογραφία:kyliejenner/Ιnstagram

Φωτογραφία:kyliejenner/Ιnstagram

Άλλες παρουσίες που ξεχώρισαν όχι επειδή ήταν γουστόζικες ή σικάτες ήταν εκείνες της Ρίτα Ορα που προτίμησε ένα πουπουλένιο σε μεταλλικό χρώμα Vera Wang και η Κέιτι Πέρι που έκανε την πιο γκοθ εμφάνιση.

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΕΡΑ/JUSTIN LANE

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ