Βελτιώστε τη ζωή σας -7 εύκολοι τρόποι [εικόνες] - iefimerida.gr

Βελτιώστε τη ζωή σας -7 εύκολοι τρόποι [εικόνες]

Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που σκέφτεσαι πως θες να βελτιώσεις τη ζωή σου. Αλλοι καταφεύγουν σε βιβλία-οδηγούς, άλλοι προσπαθούν να μιμηθούν τους γύρω τους, θεωρώντας πως είναι ευτυχισμένοι, και άλλοι απλά δεν κάνουν τίποτα.

Οι κοινοτοπίες -η αλήθεια είναι πως δεν βοηθούν- είναι κάπως χαοτικές. Αυτό που έχει σημασία στο να βελτιώσεις τη ζωή σου είναι πώς θα μείνεις ενεργός, πώς θα παραμένεις χαρούμενος, όταν πας στη δουλειά, πώς θα βρεις τελικά την ολοκλήρωση και την ευτυχία.

ΟΚ, δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια, αλλά όλα είναι εφικτά, αρκεί να υπάρχει θέληση και όλα ξεκινούν από τις συνήθειες.

Υπάρχουν, λοιπόν, 7 τρόποι για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Μην «τρελαίνεσαι» με το «πώς»

Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που θες να προχωρήσεις σε μία κίνηση, αλλά δεν ξέρεις το πώς. Ναι, είναι σημαντικό να ξέρεις το πλάνο και πώς θα κινηθείς, αλλά σημασία έχει να ορίσεις το «γιατί» θες να το κάνεις και το «πώς» θα βρεθεί στην πορεία.

Επένδυσε σε ρούχα που σου κάνουν (ναι, σοβαρά!)

Οταν φοράς ρούχα που σου ταιριάζουν, δηλαδή είναι στο νούμερό σου και σε κολακεύουν, αμέσως αισθάνεσαι και πιο όμορφα. Οταν συμβαίνει αυτό, λάμπεις και οι άλλοι το καταλαβαίνουν. Μπορεί να ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά ισχύει.

Βελτιώστε τη ζωή σας -7 εύκολοι τρόποι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Pixabay

Κάνε διαλογισμό

Ο διαλογισμός μπορεί να μειώσει το στρες, να βελτιώσει την προσοχή και να αυξήσει τη χαρά. Προσφέρει εσωτερική αρμονία και ισορροπία, με την αναγέννηση και την αυτογνωσία να είναι εφικτές.

Ξύπνα νωρίς

Μπορεί να μισείς το πρωινό ξύπνημα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Δεν κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι, οπότε δεν χάνεις τη μέρα σου και όλες αυτές τις δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις.

Βελτιώστε τη ζωή σας -7 εύκολοι τρόποι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Pixabay

Διάβασε περισσότερο

Το διάβασμα μπορεί να σε βοηθήσει στο να λύνεις πιο εύκολα τα προβλήματά σου, να βελτιώσεις το λεξιλόγιό σου, ενώ σε εκθέτει σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Από βιβλία σύγχρονων συγγραφέων μέχρι κλασικών, οι βιβλιοθήκες και τα βιβλιοπωλεία είναι γεμάτα με γνώση.

Ασε τον εαυτό σου να είναι ευάλωτος

Γιατί πάντα πρέπει να σκέφτεσαι πώς πρέπει να αντιδράσεις, να κρύβεις τα συναισθήματά σου και να πνίγεις το γέλιο ή το κλάμα σου; Ενας τρόπος για να βελτιώσεις τη ζωή σου είναι να αφεθείς, να αφεθείς να νιώσεις ευάλωτος. Απλά, αφιλτράριστα, χωρίς να σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι.

Γράψε

Μοιράσου τις σκέψεις σου με το χαρτί. Οσα πιστεύεις πως δεν μπορείς να πεις, όλα εκείνα που σκέφτεσαι. Χάρη στο μελάνι, θα νιώσεις πιο ανάλαφρα, σαν να έφυγε ένα βάρος από πάνω σου. Μετά από μερικές μέρες, αν τύχει και πέσει το χαρτί στα χέρια σου, ίσως διαπιστώσεις πως κάτι έχει άλλαξει.

Βελτιώστε τη ζωή σας -7 εύκολοι τρόποι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Pixabay

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συμβουλές βελτίωση ζωής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ