Αποκαλύψεις για τη ζωή και τον θάνατο του make up artist Γιάννη Αγγελάκη -Τι είπε η Νανά Παλαιτσάκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποκαλύψεις για τη ζωή και τον θάνατο του make up artist Γιάννη Αγγελάκη -Τι είπε η Νανά Παλαιτσάκη [βίντεο]

Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συγκινητικές αποκαλύψεις για τη ζωή του make up artist Γιάννη Αγγελάκη, ο θάνατος του οποίου συγκλόνισε την οικογένειά του και την ελληνική showbiz, προχώρησε η Νανά Παλαιτσάκη.

Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», η Νανά Παλαιτσάκη -που συνδεόταν με φιλία μαζί του- μίλησε για τον τρόπο που ζούσε ο Γιάννης Αγγελάκης, αλλά και για τις τελευταίες ημέρες της ζωής του.

«Πρέπει να σας πω ότι είχε πάει πριν από μία εβδομάδα να κάνει τσεκ απ με την αδερφή του και ήταν υγιέστατος. Επίσης, ο πολύ κοινός μας φίλος που ήταν χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του, έκανε μαζί του γυρίσματα πριν από τρεις μέρες. Ο Γιάννης είχε εξαιρετική διάθεση, δεν ένιωθε κανένα σύμπτωμα άσχημο και ζούσε μια περίοδο πάρα πολύ καλή. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν έπινε καθόλου, δεν έκανε καμία κατάχρηση. Έκανε τελευταία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό τη Μεγάλη Πέμπτη. Τον έψαχνε η αδερφή του να τον βρει και δεν τον έβρισκε. Αναγκάστηκε να ειδοποιήσει την αστυνομία που έσπασε την πόρτα και μπήκε μέσα», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια.

Πηγή βίντεο: Zappitvideo

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ θάνατος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ