H Porsche Cayman έγινε 718 Cayman - iefimerida.gr

H Porsche Cayman έγινε 718 Cayman

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Porsche, μετά τη Boxster, προχώρησε και στην ανανέωση της Cayman, η οποία από εδώ και στο εξής θα ονομάζεται 718 Cayman, θα έχει το πολύ όμορφο πίσω μέρος που είδαμε και στο ρόουντσερ, καθώς και τους νέους τετρακύλινδρους κινητήρες turbo.

Η βάση θα είναι στα 2.000 κυβικά κα τους 300 ίππους, ενώ ο κινητήρας της 718 Cayman S θα είναι μεγαλύτερος, 2.500 κυβικών, με 350 ίππους, οι οποίοι σε συνδυασμό με το κιβώτιο PDK και το Sport Chrono εξασφαλίζουν ένα 0-100 σε 4,2 δεύτερα και μια τελική 285 χλμ./ ώρα. Τα αντίστοιχα νούμερα για τη βασική εκδοχή είναι 4,7 δεύτερα και 275 χλμ./ ώρα.

H Porsche Cayman έγινε 718 Cayman  | iefimerida.gr 0
H Porsche Cayman έγινε 718 Cayman  | iefimerida.gr 1


Εκτός από τους κινητήρες οι μηχανικοί της Porsche ασχολήθηκαν και με την ανάρτηση, που ρυθμίστηκε εκ νέου και με το σύστημα διεύθυνσης, που είναι πλέον πιο άμεσο, ενώ για πρώτη φορά η Cayman θα είναι πιο φτηνή από την αντίστοιχη Boxster, καθώς οι τιμές της στη Γερμανία ξεκινούν από τις 51.623 ευρώ για τη βασική και από τις 64.118 ευρώ για την S.

H Porsche Cayman έγινε 718 Cayman  | iefimerida.gr 2
H Porsche Cayman έγινε 718 Cayman  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ