Είναι αυτή η ηλεκτροκίνητη «απάντηση» στην Tesla από την Κίνα; [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Είναι αυτή η ηλεκτροκίνητη «απάντηση» στην Tesla από την Κίνα; [εικόνες & βίντεο]

 (φωτογραφίες: LeEco)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο, το LeSee, παρουσίασε η κινεζική εταιρεία LeEco - παλαιότερα γνωστή ως Letv, εντυπωσιάζοντας το διεθνές κοινό που είχε συνηθίσει να αντιμετωπίζει με καχυποψία τα κινεζικά προϊόντα στην αυτοκίνηση.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στο Πεκίνο στις 21 Απριλίου, χωρίς όμως να περιλαμβάνουν κάποια επιπλέον αναφορά στον σχεδιασμό παραγωγής του (το See στο όνομά τoυ σημαίνει «Super Electric Ecosystem», μια σαφή αναφορά στην ηλεκτροκίνηση που κρύβεται κάτω από το πανέμορφο αμάξωμα).

Είναι αυτή η ηλεκτροκίνητη «απάντηση» στην Tesla από την Κίνα; [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της LeEco, Jia Yueting, ήταν ασαφής όταν κλήθηκε να παραθέσει πιο συγκεκριμένα τις προδιαγραφές του οχήματος, αν και προσέφερε μια αρκετά εντυπωσιακή επίδειξη της δυνατότητας του αυτοκινήτου για αυτόματη οδήγηση και αυτόματο πάρκινγκ, δίνοντας τις ανάλογες εντολές μέσω εφαρμογής σε ένα smartphone.

Το αυτοκίνητο χαρακτηρίζεται από την μεγάλη γυάλινη οροφή του που επεκτείνεται από το παρμπρίζ μέχρι το πίσω παράθυρο) καθώς και από τα πολλά φουτουριστικά χαρακτηριστικά του, όπως είναι η δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου, τα καθίσματα που προσαρμόζονται στο σχήμα του σώματος του επιβάτη και το τιμόνι που μετατοπίζεται μακρυά από τον οδηγό κατά την διάρκεια της αυτόματης οδήγησης.

Είναι αυτή η ηλεκτροκίνητη «απάντηση» στην Tesla από την Κίνα; [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Το LeSee τραβά την προσοχή με την ξεχωριστή του εμφάνιση και την φιλόδοξη χρήση των νέων τεχνολογιών, ενώ αισιόδοξες προοπτικές ανοίγουν από την επένδυση της LeEco στην Faraday Future, την αμερικανική εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Επιπλέον, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, LeEco και Aston Martin ανακοίνωσαν μια εταιρική σχέση που έκανε πολλούς να υποπτευθούν ότι η γνωστή βρετανική εταιρεία βρίσκεται πίσω από τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του.

Είναι σίγουρο ότι η παραγωγή ενός τέτοιου αυτοκινήτου απαιτεί πολύ περισσότερα από ένα καλό σχέδιο, αλλά το LeSee αποτελεί την πρώτη αξιοπρεπή κινεζική προσπάθεια να εισέλθει στον συγκεκριμένο χώρο.

Ο χρόνος θα δείξει αν το πανέμορφο αυτό σεντάν βγει κάποια στιγμή στους δρόμους.

Είναι αυτή η ηλεκτροκίνητη «απάντηση» στην Tesla από την Κίνα; [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ