Eurovision 2016: Η πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής -Με χορό που θυμίζει Ζορμπά [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Eurovision 2016: Η πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής -Με χορό που θυμίζει Ζορμπά [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία:Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ελληνική αποστολή της Eurovision βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στην Στοκχόλμη, όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός. Το ελληνικό συγκρότημα έκανε πριν λίγες ώρες την πρώτη τους πρόβα αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Στην αρχή εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Τοπούζη με την λύρα του, ο οποίος θα εμφανιστεί μόνος ενώ στις οθόνες θα υπάρχει ως φόντο μία τεράστια κόκκινη φλόγα και το τραγούδι θα ξεκινήσει σχεδόν acapella. Στη συνέχεια θα τρέξει στην κεντρική σκηνή για να βρει τους υπόλοιπους Argo δημιουργώντας μία εκρηκτική ατμόσφαιρα σκηνή του Globe Arena.

Όσοι παρακολούθησαν την πρόβα μιλούν για ένα δυναμικό τραγούδι που συνδυάζεται από μία δυναμική χορογραφία που θυμίζει πάρα πολύ… Ζορμπά! Η πρώτη πρόβα είχε διάρκεια περίπου 40 λεπτά, ενώ η δεύτερη θα γίνει την Παρασκευή.

Ο πρώτος ημιτελικός, θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου, όπου θα διαγωνισθεί και η Ελλάδα. Τα προγνωστικά επιμένουν ότι οι Argo και το «Utopian Land» δύσκολα θα προκριθούν στον τελικό, ενώ, αν περάσουν στην μεγάλη βραδιά, θα καταταγούν μεταξύ των δέκα τελευταίων.

«Δεν έχει ξανασυμβεί να μην φαίνονται οι τραγουδιστές στο βιντεοκλίπ -το θέλαμε εμείς για να δημιουργηθεί μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα- όπως δεν έχει ξανασυμβεί να μην υπάρχει promo tour. Κρίνουν με βάση αυτά τα δεδομένα»,δήλωσε, στο «Έθνος TV», ο λυράρης Κώστας Τοπούζης, σχολιάζοντας τα προγνωστικά και συνεχίζει: «ας δουν την απόδοσή μας πάνω τη σκηνή. Θα διαψευσθούν τα στοιχήματα! Η εμφάνισή μας στη σκηνή θα είναι η απάντηση».

Eurovision 2016: Η πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής -Με χορό που θυμίζει Ζορμπά [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Eurovision 2016: Η πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής -Με χορό που θυμίζει Ζορμπά [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Eurovision 2016: Η πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής -Με χορό που θυμίζει Ζορμπά [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: Facebook, Argo

Βίντεο: T life, You Tube

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurovision ελληνική αποστολή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ