Λόγω ερωτικής απογοήτευσης 42χρονος αυτοπυροβολήθηκε έξω από το σπίτι του στο Ηράκλειο - iefimerida.gr

Λόγω ερωτικής απογοήτευσης 42χρονος αυτοπυροβολήθηκε έξω από το σπίτι του στο Ηράκλειο

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, άνδρας 42 ετών, ο οποίος φέρεται να επιδίωξε να αυτοπυροβοληθεί από πυροβόλο όπλο.

Ο 42χρόνος αυτόχειρας φέρει τραύμα στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο άτυχος άνδρας βαρύτατα τραυματισμένος, είχε τις αισθήσεις σύμφωνα με πληροφορίες όταν τον παρέλαβαν οι διασώστες.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 09:30 το πρωί, στην περιοχή της Θερίσσου στο Ηράκλειο, στην είσοδο πολυκατοικίας, στον εξωτερικό χώρο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας.

Η ερωτική απογοήτευσε τον οδήγησε στην αυτοχειρία

Ο 42χρονος φέρεται να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή από ερωτική απογοήτευση, Μάλιστα το σπίτι έξω από το οποίο διαδραματίστηκε το τραγικό σκηνικό, είναι της πρώην κοπέλας του, η οποία τον είδε με το όπλο και κάλεσε την αστυνομία, ωστόσο δεν κατάφερε να αποτρει τον 42χρονο από το δυσάρεστο γεγονός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη αυτοκτονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ