Τερματοφύλακας 18 ετών έχασε την ζωή του – Τον χτύπησε κεραυνός στην προπόνηση [εικόνες] - iefimerida.gr

Τερματοφύλακας 18 ετών έχασε την ζωή του – Τον χτύπησε κεραυνός στην προπόνηση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ για το ποδόσφαιρο της Αυστραλίας. Τερματοφύλακας 18 ετών πέθανε τρεις εβδομάδες αφότου χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης με την ομάδα στη Μαλαισία.

Ο Στέφαν Πετρόφσκι που αγωνιζόταν στην Μελάκα Γιουνάϊτεντ, νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας από τότε που τον χτύπησε κεραυνός ενώ στεκόταν κοντά στα δοκάρια του τέρματος, είπε το κρατικό πρακτορείο της Αυστραλίας.

Τερματοφύλακας 18 ετών έχασε την ζωή του – Τον χτύπησε κεραυνός στην προπόνηση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Εκ μέρους της αυστραλιανής κοινότητας ποδοσφαίρου, η Ένωση Ποδοσφαίρου Αυστραλίας εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια Πετρόφσκι, τους φίλους του και τους συμπαίκτες του» ανέφερε η γραπτή δήλωση.

Τερματοφύλακας 18 ετών έχασε την ζωή του – Τον χτύπησε κεραυνός στην προπόνηση [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ένας συμπαίκτης του επίσης επλήγη από κεραυνό στις 5 Απριλίου και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά ανέκτησε τις αισθήσεις του και η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, σύμφωνα με το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τερματοφύλακας κεραυνός προπόνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ