ΕΛΑΣ: Ψάχνει τους ληστές της Καμπουρέλη στη λίστα των πρόσφατα αποφυλακισθέντων - iefimerida.gr

ΕΛΑΣ: Ψάχνει τους ληστές της Καμπουρέλη στη λίστα των πρόσφατα αποφυλακισθέντων

-ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμό σήμανε στην Αστυνομία η εξ' εφόδου ληστεία αδίστακτων κακοποιών στην κατοικία της Τέτας Καμπουρέλη, καθώς στο τρόπο δράσης των δραστών, είδαν παλιό κι επαναλαμβανόμενο μοτίβο.

Για τη συγκεκριμένο λόγο, μπαίνουν κατά προτεραιότητα για εργαστηριακό έλεγχο DNA και αποτυπώματα που έχουν βρεθεί στο σπίτι και κυρίως όσα ευρήματα έχουν «συλλεγεί» από τα ρούχα και τα γυμνά μέρη του σώματος του συζύγου της τηλεπερσόνας που έδωσε μάχη με τους κακοποιούς, καθώς πιθανολογείται πως τέτοια δείγματα υπάρχουν στις «αποθήκες» ταυτοποίησης σεσημασμένων κακοποιών της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, αξιωματικοί της ασφάλειας θεωρούν πολύ πιθανό, εξετάζοντας και συνεκτιμώντας στοιχεία, δεδομένα και εμπειρικό κεκτημένο, ότι οι δράστες είναι πρόσφατα αποφυλακισμένοι ως μέλη παλιότερων συμμοριών που εισέβαλαν με παρόμοιο τρόπο κλειδώνοντας σε δωμάτια τα θύματα τους, αλλά πρόσφατα είδαν την πόρτα εξόδου των φυλακών, κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου.

Πηγή: Bloko.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ