Φόβοι για απουσία του Ρονάλντο από το EURO 2016 - iefimerida.gr

Φόβοι για απουσία του Ρονάλντο από το EURO 2016

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ πιο σοβαρό απ'ότι αρχικά περίμεναν είναι τελικά το πρόβλημα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο τραυματισμός του κόντρα στη Βιγιαρεάλ, του στέρησε τη συμμετοχή στον πρώτο ημιτελικό με την Μάντσεστερ Σίτι όμως είναι πολύ πιθανό αν βιαστεί να επιστρέψει να χάσει ακόμη και το EURO.

Η σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο μπορεί να απαιτεί ξεκούραση όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανυπομονεί να βοηθήσει τη Ρεάλ στον επαναληπτικό αγώνα του Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτή η ανυπομονησία του όμως μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική αφού οι γιατροί τον προειδοποίησαν πως ενδεχόμενη υποτροπή ίσως επιφέρει θλάση και τότε αυτόματα η συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Φυσικά σημαντικό ρόλο αναλαμβάνει πλέον και η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Τον παίκτη εξέτασε και ο γιατρός της ομοσπονδίας Νούνο Κάμπος, ζητώντας του να ξεκουραστεί ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα τουλάχιστον έως τις 10 Μαϊου, ωστόσο ο τελευταίος λόγος φαίνεται πως ανήκει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κριστιάνο Ρονάλντο τραυματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ