Αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της Τέτας Καμπουρέλη -Επεσαν πυροβολισμοί, χτύπησαν εκείνη και τον σύζυγό της - iefimerida.gr

Αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της Τέτας Καμπουρέλη -Επεσαν πυροβολισμοί, χτύπησαν εκείνη και τον σύζυγό της

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφιαλτικές στιγμές έζησε η Τέτα Καμπουρέλη και ο σύζυγός της, Βασίλης Γκουρούσης στο σπίτι τους, όταν εισέβαλαν αδίστακτοι ληστές το βράδυ της Μ. Παρασκευής.

Οι δράστες αιφνδίασαν το ζευγάρι όταν επέστρεψε στο σπίτι τους στη Βάρη και τους χτύπησαν με μανία για να τους αποκαλύψουν πού κρύβουν κοσμήματα και χρήματα, ενώ όταν έφυγαν τελικά οι ληστές, είχαν πάρει μαζί τους το χρηματοκιβώτιο της οικογένειας. Νωρίτερα, ο επιχειρηματίας κατάφερε να αφοπλίσει τον έναν από τους ληστές και προσπάθησε να πυροβολήσει τους άλλους, οι οποίοι απάντησαν επίσης με πυρά.

Ολα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια επέστρεψε στο σπίτι και οι ληστές αιφνιδίασαν το ζευγάρι, μόλις έφυγε ο μικρότερος γιος τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, τους χτυπούσαν με έναν λοστό και έναν κόφτη, τον οποίο είχαν χρησιμοποιήσει νωρίτερα για να κόψουν τα κάγκελα ενός παραθύρου στο υπόγειο, από όπου μπήκαν στο σπίτι.

Οι τρεις δράστες χτυπούσαν το ζευγάρι με αγριότητα για να αποκαλύψουν πού κρύβουν τα χρήματά τους και όταν τελικά βρήκαν το χρηματοκιβώτιο, κατάφεραν να το αποσπάσουν από τον τοίχο και κλείδωσαν το ζευγάρι στην κρεβατοκάμαρα για να φύγουν. Ο επιχειρηματίας κατάφερε να σπάσει την πόρτα και τους κυνήγησε, πάλεψε σώμα με σώμα με έναν από αυτούς, τον αφόπλισε και με το όπλο του πυροβόλησε εναντίον ενός εκ των άλλων δραστών, χωρίς να τον πετύχει. Ενας από τους ληστές επίσης πυροβόλησε, χωρίς να τραυματίσει τον επιχειρηματία και αμέσως οι τρεις δράστες τράπηκαν σε φυγή.

«Αυτός που με άρπαξε από τα μαλλιά με έριξε στα μαξιλάρια, για να μην μπορώ να φωνάξω. Θυμάμαι να μου λέει ''σκάσε μωρή''. Είδα τον άνδρα μου, τον είχαν ήδη ματώσει καθώς τον χτυπούσαν όσο έκανα εγώ μπάνιο», είπε σοκαρισμένη η Τέτα Καμπουρέλη, αισθητικός, γνωστή από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της.

«Με χτυπούσαν και ρωτούσαν πού είναι το χρηματοκιβώτιο. Τους είπε η σύζυγός μου ''μην τον χτυπάτε έχει την καρδιά του'' και ο ένας μου έδωσε μία δυνατή κλωτσια στην καρδιά», είπε από την πλευρά του μεταξύ άλλων ο σύζυγός της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέτα Καμπουρέλη ληστεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ