«Πόλεμος» ΑΕΚ με Πογιέτ – Στη FIFA η διαμάχη τους - iefimerida.gr

«Πόλεμος» ΑΕΚ με Πογιέτ – Στη FIFA η διαμάχη τους

EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «διαζύγιο» ΑΕΚ και Γκουστάβο Πογιέτ τελικά δεν είναι... βελούδινο.

Ο Ουρουγουανός προπονητής με δηλώσεις του στον Τύπο της Αραγονίας αποκάλυψε πως έκανε ήδη καταγγελία στη FIFA για τη στάση της ΠΑΕ απέναντί του, ενώ προχώρησε και σε δυσφημιστικές τοποθετήσεις για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως και η πλευρά της ΠΑΕ θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο, καταγγέλλοντας τον Πογιέτ στη διεθνή ομοσπονδία για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Ψυχραιμία από τον κόσμο της ΑΕΚ ζήτησε ο Ανδρέας Δημάτος σχετικά με το θέμα του Γκουστάβο Πογιέτ. Σχολιάζοντας ουσιαστικά τα όσα είπε ο Ουρουγουανός, ο διευθυντής επικοινωνίας της Ένωσης, τόνισε πως η αλήθεια θα λάμψει κι όλες οι συμπεριφορές θα ξεκαθαρίσουν. «Όταν θα πρέπει, όλες οι αλήθειες θα ακουστούν. Και όλες οι συμπεριφορές θα ξεκαθαρίσουν. Δεν θα αργήσει. Μην βιάζεστε... Και κυρίως μην δηλητηριάζεστε τέτοιες μέρες! Και όπως λέει και ο μεγαλύτερος ΑΕΚτζής που έχω γνωρίσει... "δεν γίνεται κάποιοι να προσπαθούν να μας πείσουν ότι μονίμως η ΑΕΚ έχει το άδικο...» έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ πογιετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ