Νέο απίστευτο περιστατικό αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ - Νεοσύλλεκτος χτυπά νεαρή γυναίκα που φορά χειροπέδες [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέο απίστευτο περιστατικό αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ - Νεοσύλλεκτος χτυπά νεαρή γυναίκα που φορά χειροπέδες [βίντεο]

(στιγμιότυπο από το βίντεο)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο κρούσμα βίας «θερμοκέφαλων» αστυνομικών κατέγραψε κλειστό κύκλωμα καμερών στην Φλόριντα των ΗΠΑ, το οποίο και έγινε γνωστό όταν η υπηρεσία τιμώρησε τον άνδρα υπεύθυνο για το περιστατικό.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, στο βίντεο απεικονίζεται το θύμα, η 31χρονη Μάιρα Μαρτίνεζ, υπάλληλος ενός μπαρ, η οποία και έχει συλληφθεί έξω από αυτό, με τους αστυνομικούς να της έχουν ήδη περάσει χειροπέδες.

Η νεαρή γυναίκα, που παραμένει εκνευρισμένη από την σύλληψη της, φαίνεται να αντιδρά και τότε δέχεται τα βίαια χτυπήματα νεοσύλλεκτου αστυνομικού, ο οποίος με μπουνιές σε όλο της το σώμα, την αφήνει σχεδόν λιπόθυμη.
Ο αστυνομικός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο, ενώ το ίδιο δεν θα ισχύσει και για τους συνάδελφους του, οι οποίοι ατάραχοι παρακολουθούσαν το γεγονός να εκτυλίσσεται χωρίς να παρεμβαίνουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ αστυνομική βία Φλόριντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ