Οταν Μπακογιάννη και Μαρκογιαννάκης συνάντησαν τον Γκάλη [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν Μπακογιάννη και Μαρκογιαννάκης συνάντησαν τον Γκάλη [εικόνες]

(πηγή: zarpanews.gr)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απρόσμενη συνάντηση εκτυλίχθηκε στην ψαροταβέρνα «Νεώρια» στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, όταν η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης συνάντησαν τον θρύλο του μπάσκετ, Νίκο Γκάλη.

Οταν Μπακογιάννη και Μαρκογιαννάκης συνάντησαν τον Γκάλη [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Τα «Νεώρια» του Γιάννη Ξυλούρη, που αποτελούν σταθερή επιλογή της κας Μπακογιάννη, η οποία και βρίσκεται απο χθες στα Χανιά μαζί με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο για να περάσουν παραδοσιακά τις ημέρες του Πάσχα, επέλεξε και ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής για να γευτεί τους ξακουστούς μεζέδες.

Οταν Μπακογιάννη και Μαρκογιαννάκης συνάντησαν τον Γκάλη [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η κυρία Μπακογιάννη έφτασε λίγο μετά τις 9.30 συνοδευόμενη από τον σύζυγό της και, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, απόλαυσαν το νηστίσιμο δείπνο, παρέα με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον Μανώλη Κελαϊδή και άλλους.

Οταν Μπακογιάννη και Μαρκογιαννάκης συνάντησαν τον Γκάλη [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Σε διπλανό τραπέζι γεύτηκε τους θαλασσινούς μεζέδες με φίλους και με την οικογένειά του, ο θρύλος του μπάσκετ Νίκος Γκάλης ο οποίος με αφορμή το 5ο τουρνουά αλληλεγγύης στο οποίο ήταν επίτιμος καλεσμένος, παρέτεινε για λίγο ακόμα την επίσκεψή του στην πόλη των Χανίων.

Οταν Μπακογιάννη και Μαρκογιαννάκης συνάντησαν τον Γκάλη [εικόνες] | iefimerida.gr 3

(πηγή: zarpanews.gr)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ