Το Χαλέπι δεν περιλαμβάνεται στην εκεχειρία δηλώνει ο Συριακός στρατός - iefimerida.gr

Το Χαλέπι δεν περιλαμβάνεται στην εκεχειρία δηλώνει ο Συριακός στρατός

(φωτογραφία: AP/Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πόλη του Χαλεπιού δεν περιλαμβάνει στην συμφωνία προσωρινής εκεχειρίας που καλύπτει περιοχές γύρω από τη Λαττάκεια και τη Δαμασκό και πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή μετά τα μεσάνυχτα απόψε, ανέφερε μια πηγή των συριακών ενόπλων δυνάμεων.

«Το “καθεστώς ηρεμίας” δεν περιλαμβάνει το Χαλέπι», δηλωσε η πηγή αυτή μιλώντας στο πρακτορείο Ρόιτερς. «Επειδή στο Χαλέπι υπάρχουν τρομοκράτες που δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν την πόλη και τους κατοίκους της», εξήγησε.
«Υπάρχει τεράστιος αριθμός μαρτύρων στο Χαλέπι για αυτό η κατάσταση διαφέρει εκεί», συνέχισε η ίδια πηγή, αναφερόμενη στους δεκάδες αμάχους που έχουν σκοτωθεί από τους βομβαρδισμούς στις συνοικίες που ελέγχονται από το καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.
Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από τα αεροπορικά πλήγματα στις συνοικίες που ελέγχονται από τους αντάρτες την τελευταία εβδομάδα έχουν σκοτωθεί 123 πολίτες, μεταξύ των οποίων και 18 παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος εκεχειρία Συρία Χαλέπι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ