Κόρτνεϊ Κοξ: Τα ξαναβρήκε με τον πρώην και πάει για γάμο [εικόνα] - iefimerida.gr

Κόρτνεϊ Κοξ: Τα ξαναβρήκε με τον πρώην και πάει για γάμο [εικόνα]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: XPOSUREPHOTOS.COM/DAILY MAIL
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόβα νυφικού θα κάνει για δεύτερη φορά η Κόρτνεϊ Κοξ, η γνωστή Μόνικα από τη δημοφιλή σειρά «Τα Φιλαράκια», μετά την επανασύνδεση της με τον Τζόνι ΜακΝταίντ.

Το ζευγάρι χώρισε το 2015, ενάμιση χρόνο μετά τον αρραβώνα του. Έμειναν χώρια τέσσερις μήνες αλλά τελικά αποφάσισαν να δώσουν στη σχέση τους μια δεύτερη ευκαιρία και να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης.

Κόρτνεϊ Κοξ: Τα ξαναβρήκε με τον πρώην και πάει για γάμο [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Όπως αναφέρει το «Life and Style» η 51χρονη σταρ, η οποία έχει μία 11χρονη κόρη από το γάμο της με τον Ντέιβιντ Αρκέτ, και ο 39χρονος μουσικός του συγκροτήματος «Snow Patrol» αρραβωνιάστηκαν ξανά και μάλιστα εθεάθησαν να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι συναντήθηκε και με τον διοργανωτή του γάμου τους μια και αναμένεται να παντρευτούν στην Ιρλανδία, την πατρίδα του ΜακΝταίντ, παρουσία 100 καλεσμένων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόρτνεϊ Κοξ Τζόνι ΜακΝταίντ γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ