Ανατρεπτική έρευνα- Τι σκέφτονται οι άντρες για μια γυναίκα με σέξι ντύσιμο - iefimerida.gr

Ανατρεπτική έρευνα- Τι σκέφτονται οι άντρες για μια γυναίκα με σέξι ντύσιμο

Φωτογραφία: Jennifer Lopez
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ερευνητές Rachel Worrell και Alfredo Gaitan του Πανεπιστημίου Bedfordshire δημοσίευσαν μία ανατρεπτική μελέτη, σύμφωνα με την οποία τα στερεότυπα κατά των γυναικών έχουν αλλάξει.

Οι δύο άντρες μελέτησαν τις σκέψεις που κάνουν οι άντρες όταν βλέπουν μία γυναίκα να φοράει σέξι ρούχα και τοπ αποτέλεσμά τους ήταν αντίθετο από προηγούμενες έρευνες.

Συγκεκριμένα, έδειξαν σε 64 φοιτητές, ηλικίας περίπου 21 ετών, φωτογραφίες μοντέλων που φορούσαν crop top, μίνι φούστα και ένα πανωφόρι και φωτογραφίες με μοντέλα να είναι ντυμένα με πιο μακριά φούστα με φαρδιά μπλούζα.

Ανατρεπτική έρευνα- Τι σκέφτονται οι άντρες για μια γυναίκα με σέξι ντύσιμο | iefimerida.gr 0

Μετά τους ζήτησαν να βαθμολογήσουν την ευφυΐα, την προσωπικότητα, κατά πόσο πιστεύουν πως είναι ηθική και πιστή η καθεμία και με ποιες θα ήθελαν περισσότερο να κάνουν σεξ.

Οι άνδρες βαθμολόγησαν υψηλότερα τα μοντέλα που φορούσαν πιο σέξι ρούχα, κυρίως όσον αφορά την πίστη και την ευφυΐα.

Τα πορίσματα της μελέτης παρουσιάστηκαν στο συνέδριο της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας στο Nottingham με τον Dr. Gaitan να εξηγεί πως οι άνδρες δεν κάνουν πια αρνητικές σκέψεις, όταν βλέπουν μια γυναίκα με σέξι ρούχα. Αντιθέτως!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρούχα έρευνα σέξι γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ