ΝΔ για καρατόμηση Γιαννόπουλου: Μήπως ο υπουργός επιδιώκει τη μετατροπή του ΚΕΕΛΠΝΟ σε ΜΚΟ; - iefimerida.gr

ΝΔ για καρατόμηση Γιαννόπουλου: Μήπως ο υπουργός επιδιώκει τη μετατροπή του ΚΕΕΛΠΝΟ σε ΜΚΟ;

ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Υγείας της Ν.Δ. κ. Χρήστου Κέλλα.

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας Χρήστος Κέλλας, αναφορικά με τις εξελίξεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ και την απομάκρυνση του Θανάση Γιαννόπουλου, σημείωσε «διότι δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις».

Συγκεκριμένα δήλωσε, «Ο κ. Πολάκης καρατόμησε τον Πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ ’διότι δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις’. Την ίδια ώρα, ο αρμόδιος Υπουργός κ. Ξανθός, παρακολουθεί αμέτοχος και σιωπά. Ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας άβουλος απλά προεδρεύει. Οι πολίτες τραβούν το δικό τους Γολγοθά, αναζητώντας μάταια δωμάτια νοσηλείας σε Μ.Ε.Θ. Μήπως, τελικά, μετά από όλα αυτά, ο Αριστερός ‘Δημοκράτης’ Υπουργός Αναπληρωτής επιδιώκει τη μετατροπή του ΚΕΕΛΠΝΟ σε Μ.Κ.Ο.; Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι ανίκανη και επικίνδυνη και στο χώρο της Υγείας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ